Lett valakinek gyereke azután, hogy 33 évesen (F) még totál kilátástalannak tűnt az egész?
Csak szólok, hogy gyerek erkezesere akkor sem tudsz felkeszulni, ha amúgy nagyon akarod, nagyon vársz rá. Meg nőként sem. Teljesen más, mikor az unokahugira vigyázol 1-2napot....
A gyerekvállalás nagyon nehéz dolog, sokkal nehezebb, mint hittem, pedig én nagyon akartam gyereket. Persze szeretem, nagyon cuki, és a hónapok előrehaladtával egyre cukibb, de irtó nehéz is.... Máig nem értem, azok hogy birkoznak meg vele, akiknek csak úgy becsuszik a gyerek...
4 gyerekem van, mind Fiú! Az apjuk a kezdetektől foglakozik Velük. Eleinte hasonlóan félt a gyerekneveléstől, szinte el sem tudta képzelni, hogy mit fog csinálni...aztán ahogy a kezébe fogta azonnal elöntötte az apai érzés és azóta ez töretlen Benne.
Jó gondolataid vannak...
Lehet, hogy most úgy érzed nem aranyosak, de a sajátod lesz a legszebb a világon.
A kezdeti időszak valóban nehéz, igen talán a legnehezebb, de az a pici lény fog igazi családdá formálni Titeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!