Lett valakinek gyereke azután, hogy 33 évesen (F) még totál kilátástalannak tűnt az egész?
Férjem 34 volt, mikor megismerkedtunk. Neki mondjuk sok, de mind 1 évnél rövidebb kapcsolata volt. Ő is örök gyerek, bohém, zenész, nem tud egy helyben megmaradni (meg így sem, hogy barátok szerint sokkal nyugodtabb lett, mióta megismerkedtunk). Nálunk is igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást, jól kiegészítjuk egymást, én komolyabb, introvertalt vagyok, mindent át kell ezerszer gondolnom, megterveznem, o extrovertalt, tok spontán, könnyen barátkozó típus.
39,5 volt, mikor az első babánk született, 41 éves lesz, mikor érkezik a második.
A férjem nem volt bulizós,csak elvált.Egyedül élt 48 évesen.Nem volt semmije,csak a szülei háza amiben lakott.Ő úgy gondolta,hogy esélye nincs már gyerekre,de aztán megismert engem.😁Vettünk saját lakást,van két autónk,két kutyánk és született két tündéri kislányunk.
Soha ne add fel az álmaidat!És soha nem késő semmmihez!
Ne add fel! Csak légy nyitott és néha lépj ki a komfort zónádból!
#12.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!