4hónapos baba mellett egyetemet kezdeni van értelme?
Köszönöm, hogy sokan leírtátok tapasztalataitokat! Jogi egyetemről van szó, levelező szakon. Ha elvégezném, elég jól megdobná a fizumat.
Férjem péntektől vasárnapig van itthon, így a bejárással nem lenne gondom. Ő mindenben támogat szerencsére, azt is felvetette, hogy fogadjunk bébiszittert heti 1-2alkalommal, hogy tudjak tanulni hétköznap. Úgy döntöttem megpróbálom, az első félévben kiderül, hogy van-e értelme csinálni vagy sem. Örökre bánnám, ha meg sem próbálnám.
(Kedves 21es válaszoló!
A te gunyoros írásod picit szíven ütött. Hidd el, nem jó kedvemből kezdem 30 pluszosan az egyetemet. Remélem azzal tisztában vagy, hogy nem mindenki szerető/támogató családból indul neki az életnek. Azért köszönöm neked is az idődet, amit rászántál, hogy válaszolj nekem!)
Igen, elsején lesz 1 éves😊
Nem volt egyszerű, sőt.. de az első félévet 1 tantárgy kivételével 4fölötti átlaggal megcsináltam.
Most gyűlnek fölöttem a vihar felhők, de küzdök, hogy meglegyen. Sokat nem alszom, az igaz.
Gratulálok,és kitartást!
Van valami segítséged? Vagy bármi,ami megkönnyíti,vagy segíti a tanulást? Mikor és hogyan tanulsz?
Hálás lennék,ha leirnad,mert én is szeretnék tanulni,és jelenleg 15 hós a gyerekem. Amíg nem kezdett el mászni és járni még csak csak tudogattam,de azóta...hálás lennék minden tippnek
Nyelvvizsga a cél,és egy másfél éves tanfolyam,ennek meg nem álltam neki. Van már diplomám,nem új a tanulas,de a mostani helyzet merőben más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!