Van aki baba mellett kezdett egyetemet?
Van már egy diplomám, dolgoztam is 3 évet. Most baba mellett (7 hós) gondolkodom még egy diploma megszerzésén.
Mik a tapasztalatok? Akár privátban örülnék pár történetnek.
Köszönöm!
Mérnök mestert kezdtem egy éve, a második félévemben tudtam meg, hogy összejött a baba. Most kezdtem a harmadik félévet, mivel veszélyeztetett vagyok, és bármikor kórházban tarthatnak, ezért csak kevesebb kreditet mertem felvenni, amit lehet igyekszem a baba érkezése előtt megcsinálni.
Az eddigiek alapján a mester levelező egyszerűbb mint az alapképzés nappalin. Lehet azért, mert már van szakmai tapasztalatom, lehet azért mert levelező, és eleve munkavégzés mellett csinálják általában az emberek, de én elvégezhetőbbnek érzem.
Csak úgy mertem belevágni én is, hogy a férjem elég sok mindent megcsinál a háztartásban, illetve anyukámmal megbeszéltem, hogy ha tanórám van, akkor vigyáz ő a picire. (nálunk félévente 3 teljes hét a suli, így férjem ennyi szabit nem tudna kivenni. Nyilván az is más, ha szombat-vasárnap vannak az órák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!