Akik egyedül maradtak terhesen, később hogy alakult?
2,5 hónapja voltunk együtt, amikor terhes lettem megszakítás mellett. Ő az első percben kijelentette, hogy nem akar most gyereket és próbált rábeszélni, hogy ne tartsam meg. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy elvetessem, pedig nyilván nem így terveztem én sem. Még azon a héten elhagyott, amikor szívhangja lett a kicsinek és megkért, hogy soha többé ne keressem. Ő sem keresett azóta egyszer sem, semmit nem tud sem rólam, sem a születendő gyerekről. Még körülbelül 2 hónap van a szülésig.
Nem szeretnék tőle semmit, sem anyagilag sem érzelmileg. Szerencsére egyedül is megállok a lábamon és el tudom tartani a kicsit. Csak attól félek, hogy egyszer majd felbukkan az életünkben és összezavar mindent.
"nem így terveztem én sem" - most nem azért, de akkor miért nem védekeztél???
Amúgy HA esetleg felbukkan egyszer (aminek az esélye azért vajmi csekely), akkor ráérsz gondolkozni azon, mi lenne a GYEREKEDNEK a legjobb.
A Jó Isten segítsen a felnevelesben de tényleg.
A másiknak meg úgy ahogy a 2es irja, száradjon le a pøcse hogy ilyen semmirekellő.
Majd találsz magadnak normálisat ne add fel, van remény es jobb mint egy rossz házasságban lenni
Ahogy az első írja. Sok sikert és erőt!
Remélhetőleg találkozol majd Férfival is, nem csak felelősségtől rettegő hímmel. A férjem egyik barátja fogalmazott egyszer úgy, hogy megismerkedett a leendő feleségével és így lett egy 3 hónapos lánya is :). Nevére vette, de nem csinálnak titkot belőle, hogy más nemzette. Baráti körben van, aki csak felnőtt korában tudta meg, hogy más a vér szerinti apja és ez megviselte, így erre figyeljetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!