Aki nehezen engedte el hogy nem lesz több gyerkőce, az mennyi idősen nyugodott meg?
Figyelt kérdés
Nagyon nehezen viselem és egyelőre nem látom a végét.2023. aug. 2. 11:58
1/5 anonim válasza:
Most leszek 44 most kezdem lassan elfogadni😔😔
2/5 anonim válasza:
43 vagyok. A korom miatt elengedtem a dolgot. (Sok vetélés és egy beteg magzat volt az elmúlt néhány évben.) Most is nagyon fáj, de el kell fogadnom, hogy kifutottunk az időből.
3/5 anonim válasza:
42 vagyok, 4.-es stadiumu endometriozissal. Orulok,hogy egy is lett, de nagyon sajnalom, hogy nem elhetem at ujra az egeszet. De azert nem kesergek ezen allandoan, felesleges, attol nem lesz jobb ha nagyon belelovallod magad.
5/5 anonim válasza:
1 vagyok, 2 nekem is ugyan ez 40 előtt egy egészséges fiú, majd egy beteg lett volna 42 előtt, még 2 vetélés, és jópár kémiai. Így rám vonatkozik 40 felett vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!