Akinek erős a tejleado reflexe és sok a teje, az hogyan oldotta meg a komfort szoptatast? Hogyan nyugodott le a gyerek, ha egyébként a cumit se fogadja el?
Amikor komfortozna, dől a tejem. Így se megnyugodni nem tud, ráadásul össze vissza eszik, mert így is nyeli a tejet.
Se napirendunk nincs, se altatni nem tudom. Ringatas néha beválik de sokszor nem. Üvölt a gyerek a faradtsagtol. A cumit nem kéri, ujjat nem találja még. 7 hetes lesz. Segítsetek legyszi, nagyon kinlodunk!!!!
Ha mashogy nem megy es nagyon faradt mar, vegyel elo egy puha takarot, rakd ra a babat es bugyolald be ugy, hogy egyik keze se legyen kinn, a melkasara legyen "szoritva", persze csak annyira, hogy ot nyugtassa. Ugy a kezedbe veszed, leulsz az agyra es enyhen ringatodjobbra balra es susogsz neki folyamat.
ha maskent nem megy jo alaposan fejd ki az egyik cicibol a tejet, es ugy add be neki, ha tudod akkor csak a bimbo kis reszet, hogy ahogyan cumizza ne induljon be a tej. Nekem is eros a tejleadom, es mikor cicin nyugszik o magatol a vegen mar csak elon cupakolja.
Kedves első, fejni végképp nem akarok mert meg több lesz a tejem...
Kiprobalom a takaros módszert bár vettem neki pocak polyat (az ugyanez végülis), nem nagyon jött be neki :(
Kedves második, nem tudom, h gondolod de ha lerakom a gyerek üvölt mint a sakál, de úgy h lila bele és köhög és már levegőt alig kap. Hat hetes babát nem hagyok így sirni. Mindennel próbálkoztam, én sem akarom cicizesre szoktatni de máshogy nem nyugszik. Cumibol van vagy 7 féle, egyik se kell. A szajahoz rakom a kis kezet, időnként elfogadja de nyilván még azt se tudja h van keze, ez így egy darabig nem fog működni.
Nálunk a cumi... nem akarta ő sem elfogadni, néhány napig erőltettem és sikerült (Avent 0-2 hó). Az ujját inkább ne akard neki megmutatni, gótikus szájpadlást és nyomott állat okozhat + nem tudod úgy elvenni később, mint a cumit.
Ja és ha a férjem fel-le mozgatta. Adamo hinta + rugó, jól a plafonhoz rögzítve. Ennek a hiányában ölbe venni és fitball-on rugózás.
És esetleg hordozókendő? Nekünk csodát tett amikor már semmi nem volt jó, de vigyázz, elől 5 kiló felett már nem egészséges és akkor se többet 1-2 óránál.
5# erőltetem a cumit egy ideje de nem kell neki. Mondom, van hat féle. Minden altatasnal megpróbálom de nem hogy nem kell neki, még oklendezik is tőle!
Adamo van, rugóval meg mindennel, kb 8 percig elnezelodik benne és szevasz. Utána üvölt.
A hordozast nem próbáltam, nem tudom elképzelni, h hogyan veszem ki belőle ha elaludt. Ugyanis nem hordozom magamon, hatfajos vagyok. Amúgy már most több, mint 6 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!