Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idősen nyugodott meg a...

Mennyi idősen nyugodott meg a 2,5 hos hiztis kisfiatok?

Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Mesélj már kérlek, hogy szerinted mégis hogyan tudna hisztizni egy 2,5 hós baba?!
2022. aug. 17. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
2,5 hónaposan nem hisztizik egy ilyen pici baba. Valamit jelezni akár, fáj a pocija, a közelséged akarja,fázik, melege van vagy csak egyszerűen baba és sír.
2022. aug. 17. 17:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Basszus elrontottam a kerdest bocsánat!! 2,5 éves!!!
2022. aug. 17. 17:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Öt éves most, néha tud még produkálni, de nem vészes. Négy körül jobb lett a helyzet.
2022. aug. 17. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém kiskorában nem hisztizett,de ezt csak most utólag tudom hogy látom 5 évesen kiborulni 😂
2022. aug. 17. 18:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
3,5 évesen. 2,5 évesen kezdte. De az akkor leggyengébb pontjai megvannak még most 6 évesen is (lassan 7), habár sokszor inkább csak nyafogás már. Nagyon ritkán még hallani hisztit most is.
2022. aug. 17. 19:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Enyém 2,5 éves múlt, most egy kicsit jobb mint 2 és 2,5 éves kora között volt, remélem egyre jobb lesz vagy legalábbis így marad. Most már pl lehet vele gyalog közlekedni anélkül hogy 2 percenként földre vágna magát hogy ő nem jön, vagy pl nem kezd el 10 percenként valami miatt, ami nem pont úgy van ahogy akarta, egy hisztit, hanem csak mondjuk óránként, de olyan is van már, hogy csak napi 2-3 hiszti van.
2022. aug. 17. 19:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
2-3 éves kora között volt csak nyugalom, most 9 és borzalmas
2022. aug. 17. 21:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Na én alapból 2 és fél évesnek olvastam vagy az agyam rögtön átállította :) én azt akartam írni,hogy soha" 7 éves de még mindig tud hisztiznk. Bár ahogy teltek az évek tényleg egyre kevesebb.
2022. aug. 18. 03:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Fiam 16 éves, de mai napig képes kiakadni! :-( Az elmúlt 2-3 évben, úgy fél évente volt egy-egy hisztirohama, amolyan kiborul a bili és elgurul a gyógyszer stílusban.

A kiskori hisztik után volt pár év nyugalom, majd jött a kamasz életkor! Húga 13,5 éves, és képesek felváltva marni egymást, majd a legjobb barátok lenni. :-o Kicsinek a lány volt hisztisebb, főként az elalvás előtti időben. Ő manapság a nem szólok senkihez és mindenki hagyja békén módban nyomja, ha rossz napja van. (+ egy ideje csak feketébe öltözik, még akkor is, amikor szépen, alkalmi öltözékbe)

Első házasságomból is van egy fiam és egy lányom. A fiú volt érzékenyebb, a lány kemény típus, kivéve az injekciónál, fogorvosnál. ;-) Mára nagylányomnál két unokám van, 2,5 éves, fél éves, lányok. A 2,5 éves tud hisztizni, de alapvetően csak akkor, ha el akar érni valamit, illetve, amitől fél. Manapság a fürdésnél nem hajlandó beleülni a kádba és a zuhanytól is tart. Kizárólag lábvízben állva lehet őt lemosdatni pohárral öblítve. Hajmosás nem gond, ha azt is így csináljuk. Lányomék szerint, semmi trauma nem érte, egyik napról a másikra alakult ki nála ez a félelem. Érdekes, mert strandon bemegy a vízbe. :-o

Otthon nem alszik napközben, lányom nem is forszírozza. Amikor nálunk van/vannak az unokák, nálunk gond nélkül alszik a 2,5 éves is déltájt. De csak akkor, ha nincsenek itt a szülei. Amikor itt vannak, akkor van hiszti is. Klasszikus! Mások a határok a szülőknél, mások nagyszülőknél, vagy idegenekkel, pl. óvodában, iskolában. A gyerekek nem hülyék, rettentő jól manipulálják a felnőtteket!

Ajánlom Vekerdy Tamás könyveit, rettentő érthetően jár körbe gyereknevelési témákat.

2022. aug. 18. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!