Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy hangzik együtt a név?

Hogy hangzik együtt a név?

Figyelt kérdés

Arany Hajnalka.

Nagyon megtetszett a Hajnalka név de valami beugrott és rájöttem, lehet fura a vezetéknévvel? Mármint arany hajnal. Mintha arany lenne a hajnal de ez legalább is nem olyasmi ami csúfolás tárgya lehete nem? Mert nekem még így is szép együtt mintha egy költői megnevezés vagy valami :D. Mit gondoltok róla? Nem azt kérdem, hogy tetszik e a név hanem hogy a vezetéknévhez menne e. Meg láttok e benne gúnyolhatóságot, nyilván minde nevet lehet de vannak olyanok is amik könnyű prédák. De írhattok még hasonló név ötleteket hátha megtetszik valamelyik, de ragaszkodok még a Hajnalkához. Régóta kedvenc. :) köszi ha válaszolsz.

2023. júl. 28. 22:36
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
20.Oké, ne gurulj már be ennyire :D...felfogtam.
2023. júl. 29. 14:42
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Mindent megtettem volna, hogy Aranyhajnak “csúfoljanak”, és ne olyan jelzőkkel, amik szénné porlasztották az önbizalmam utolsó darabjait is gyerekként (tehén, törpe, gyökér, bálna, pápaszemes…stb).

Nem mellesleg népszerű mese, és szeretik is a kislányok. Nem hinném, hogy akkora átok lenne egy ilyen név.

A Kandisz Nóra meg a Para Zita annál inkább.

2023. júl. 29. 15:02
 23/29 anonim ***** válasza:
69%
16.vagyok,Letícia is lehet jó pl; akár elé, akár mögé.
2023. júl. 29. 16:11
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól hangzik :)
2023. júl. 29. 19:14
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Arany Aranka jobban hangzana...
2023. júl. 29. 21:55
 26/29 anonim ***** válasza:
65%
Kifejezetten szép így együtt.
2023. júl. 29. 22:24
 27/29 anonim ***** válasza:
Bárcsak Aranyhajnak "csúfoltak" volna... :D Szerintem semmi gond ezzel, szép.
2023. júl. 31. 13:49
 28/29 anonim ***** válasza:
Túl sok az A benne, sztem más lanynevet nézzetek.
2023. júl. 31. 18:50
 29/29 hosszúhajú ***** válasza:
kéne közé egy első keresztnév. vagy a te neved és párod neve kötőjellel és utána a hajnalka. az nem lehetne? feltéve ha nem éjjeli a vezetékneved, vagy fekete... amúgy nem az a rémes gúnyolódós cikis röhej név, ettől ne aggódj. nem rossz így se, mert se a hajnalka se az arany nem olyan hogy bele lehet kötni. de azért még egy keresztnevet javasolnék közé, avagy dupla vezetéknevet.
2023. aug. 6. 03:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!