Hogy hangzik együtt a név?
Arany Hajnalka.
Nagyon megtetszett a Hajnalka név de valami beugrott és rájöttem, lehet fura a vezetéknévvel? Mármint arany hajnal. Mintha arany lenne a hajnal de ez legalább is nem olyasmi ami csúfolás tárgya lehete nem? Mert nekem még így is szép együtt mintha egy költői megnevezés vagy valami :D. Mit gondoltok róla? Nem azt kérdem, hogy tetszik e a név hanem hogy a vezetéknévhez menne e. Meg láttok e benne gúnyolhatóságot, nyilván minde nevet lehet de vannak olyanok is amik könnyű prédák. De írhattok még hasonló név ötleteket hátha megtetszik valamelyik, de ragaszkodok még a Hajnalkához. Régóta kedvenc. :) köszi ha válaszolsz.
Mindent megtettem volna, hogy Aranyhajnak “csúfoljanak”, és ne olyan jelzőkkel, amik szénné porlasztották az önbizalmam utolsó darabjait is gyerekként (tehén, törpe, gyökér, bálna, pápaszemes…stb).
Nem mellesleg népszerű mese, és szeretik is a kislányok. Nem hinném, hogy akkora átok lenne egy ilyen név.
A Kandisz Nóra meg a Para Zita annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!