Hogyan is nez ki a nemek eloszlasa ebben a temakorben?
Pusztan a kivancsisag vezerel. Akinek van kedve fejtse ki mit gondol a gyk gyerekvallalas temakoreben resztvevo forumozokrol. A kommented vegen ird oda hogy ffi vagy no vagy.
Kezdem en:
keves az igazan segitokesz szandeku hozzaszolo. Akik viszont segitenek, szinte mindig kellemesen fogalmaznak, es batoritoan. Sokan inkabb a feszultseget kiadni jarnak fel vagy onigazolast keresni. Vajon mi nok banunk egymassal igy?
No (anyuka)
Én azt hiszem magamról, hogy mindig igyekszek hasznosan,segítőkészen válaszolni. Jelenleg a toplistán 6. vagyok hasznosságban. De voltam már első is.
Nem dicsekszek. Ez nekem jólesik,azért írtam le. Egyfajta visszaigazolás. Úgy havonta 1x meg szoktam nézni,hanyadik vagyok.
1 gyerekem van,egy kislány (7 éves).
1es vagyok. Általában megnézem jól a kérdést. Ha teljes mértékben eltérő a világnézetem a kérdezőével,nem szoktam válaszolni. Úgyse értenénk egyet,csak a vita lenne.
Pl melyik többszázezres babakocsi a jobb. Na ez egy teljesen felesleges téma. De mindig előjön.
De szoptatás témában sokat válaszolok, mert 2 évig szoptattam igény szerint. Sok tapasztalatom van.
Ez az oldal jó kikapcsolódás, és egyben lehet segíteni is. Magam részéről örülök, hogy létezik. Néha jólesik egy 12 órás munkanap után felnézni. Mint pl ma.
1esen felbuzdulva, megnéztem én is. 4.helyen állok 😅
Én azt veszem észre, minden kérdésre jut kb 1 gyerekgyűlölő, gyereket nem akaró. Rengetegen tényleg csak belerúgni jönnek az emberbe, kákán is csomót keresni stílusban.
Nagyon ritka az, aki valóban jóindulatból ír, és valóban a kérdésre válaszol.
(Pl minap egy kérdésemre 70+ válasz érkezett. Ebből 2 azaz kettő darab olyan válasz volt, ami valóban a kérdésemre volt a válasz. A többi leírta az élettörténetét vagy épp nekiesett mindenkinek is
Normális kérdésre válaszolok teljesen normálisan,segítek ha tudok.
De amikor van egy kérdés,és segíteni szeretnék,a kérdező pedig úgy ír vissza,mintha O szarta volna a spanyolviaszt,akkor eléggé kiakadok és akaratom ellenére vitába keveredek.
A full negativ tesztes kérdésekre annyit szoktam válaszolni,hogy negativ..
Ha tovább erősödik a kérdező,kicsit nyersebb stílusban válaszolok,amit aztán meg is bánok.
Ok.Akkor én is megnéztem. 2.😁
Nincs még gyerekem, de rajta vagyok. Általában olyan témához szólok hozzá, amiben érintett vagyok, pl.teherbeesés, teherbeesési nehézségek, sajnos vetélés, illetve, mivel pedagógus vagyok az általam jól ismert korosztályról szóló kérdésekhez.
Őszintén szólva, nem mindig vagyok türelmes, ha valaki nagyon nagy baromságot ír, de azért törekszem rá, hogy inkább válasz nélkül hagyjam, csak nem mindig sikerül 😁
9.
Ennek szerintem kizárólag az általános férfi mentalitás az oka :)
1. "Majd en azt tudom!"
2. "Majd azt az asszony(/anyám) tudja!"
3. Csak felületesen vesznek részt a család életében/ rég otthagyták a nőt és gyereket, így nyilván a problémát nem is érzik sajátjuknak
Véleményem szerint ebben a témakörben is vigyázni kell a kérdés kiírásával, mert ha 5 különböző oldalon írnak valamit (pl. altatás, szoptatás stb.), ami neked nem teljesen világos, hogy hogy is lenne jó, akkor 10/5 válaszoló azzal kezdi, hogy egy idióta vagy, hogy is találhattál ki ekkora baromságot. Szóval itt azért van néhány olyan ősanya, aki már úgy született, hogy 3 gyereke volt, és ezt imádja a tanácstalan elsőbabás anyukák orra alá dörgölni, tenyérbemászóan oktató hangnemben :)
Én kedves próbálok lenni akkor is, ha valami hihetetlen komolytalan dolgon problémázik az újdonsült anyuka, nem célom földbe döngölni, hisz szegény csak összezavarodott és fél. Ezt sokan hajlamosak elfelejteni.
Vitába viszont nem szeretek keveredni, annyira ritkán éri el mások hülyesége az ingerküszöbömet, hogy ne tudjam szó nélkül ignorálni az okoskodást/személyeskedést stb. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!