Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekeiteknek mennyibe kerül...

Gyerekeiteknek mennyibe kerül a sportorvosi vizsgálat?

Figyelt kérdés

Fociról van szó, 6-7 évesek.

Nálunk 5 ezer forint, ami azért fura, mert ha a különböző helyeken megnézem, akkor 1000 Ft a 18 even aluliaknak, és kitelepüléskor fejenként plusz 1000 forint.

2023. júl. 24. 23:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%

Vidékről (kb. 200 km a főváros jóval drágább lenne a sportkórház, mint itt nálunk 5-10 ezer Ft-ért megcsinálják helyben vagy max a szomszéd városban. Ez a vizsgálatok számától is függ.

16 éves, focista

2023. júl. 25. 10:54
 12/24 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok. Nálunk szólnak, hogy le fog járni hamarosan, odaadják a kis pecsételős lapunkat, és foglalunk időpontot.

Nem csak a fővárosban van sportkórház.

2023. júl. 25. 11:07
 13/24 anonim ***** válasza:

Kérlek, akkor világosíts fel, hogy hol van még sportkórház, merthogy a sportszervezet is csak a budapestiről tud. Sportorvosi rendelők vannak országszerte, de nem kórház.

2023. júl. 25. 11:13
 14/24 anonim ***** válasza:
Málunk 1000 ft. Legutóbb két sportág miatt vittem a gyerekemet. Egyben megcsinálták a kettőt, foci és karate. De csak egy összeget kellett kifizetni, amin meg is lepődtem, mert azt hittem, így duplán lesz az ár is.
2023. júl. 25. 11:29
 15/24 anonim ***** válasza:
Az Osei-nek Tatabányán is van kirendeltsége.
2023. júl. 25. 12:23
 16/24 anonim ***** válasza:

[link]

Erre gondolsz? A megyei kórházban működik egy sportorvosi szakrendelő, de ez nem egyenlő a sportkórházzal! (Én is voltam már ott)

Egyébként Dorogon, Oroszlányban és Tatán vannak még megyén belül szakrendelések, míg Esztergomban szünetel, Komáromba nincs.

2023. júl. 25. 15:04
 17/24 anonim ***** válasza:
2023. júl. 25. 18:51
 18/24 anonim ***** válasza:

Az országban csak a budapesten található sportkórházban csinálják ingyenesen (kolléga sportorvos, ő mondta). Dorogon az ára 2000 ft fél évre, 4000 egy évre. Gyerekeknek (18 év alatt) fél évre adják a sportorvosit, felnőtteknek 1 évre.

Én 3 évig jártam sportkórházba, mert külön beutaltak mindig kardiológiára is és ha már arra várnom kellett órákat, belefért várni az orvosi többi részére is, de ha gyorsan szeretnél végezni (plusz esetleg még utazni is kell), akkor nem biztos, hogy megéri azt a pár ezer ft-t, amit spórolhatsz rajta.

2023. júl. 25. 23:12
 19/24 anonim ***** válasza:

Sportkórház kizárólag Budapesten van. Sportorvosi rendelő pedig minden megyében elvileg több helyen. Bár egyre több helyen szünetel vagy megszűnt a sportorvosi szolgáltatás, mert elment nyugdíjba a sportorvos.

Hozzám kb 10 km lenne Sárbogárd:

[link]

Távolságban utána Dunaújváros:

[link]

Székesfehérvár:

[link]

(Hiába itt rendel a legtöbb sportorvos a megyébe, az időpontfoglalás ellehetetlenül az év eleji és a nyári időszakban, mert a sportszervezetek lefoglalják maguknak)

Mór:

[link]

Bicske:

[link]

Mór és Sárbogárd esetében "Tartalom" szöveg jelenik meg.

Bár már másik megye (Tolna vármegye), de távolságban jó:

Tamási:

[link]

Paks:

[link]

Nekem augusztus 6-án jár le a sportorvosim, viszont sérült vagyok (bokatörés), amire rásérültem.

Nekem, mint 16 éves, vagyis kiskorú, még 6 hónapra adják meg a sportorvosi engedélyt.

2023. júl. 26. 07:28
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem ez az egyetlen, ami zavar az egyesületben, de meggondolom.
2023. júl. 29. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!