Ha a városban ahol élek van kórház de én egy másik városba szeretnék menni vizsgálatra akkor fogadnak vagy csak ott ahol lakok?
Figyelt kérdés
Nőgyógyászhoz kellene mennem viszont ahol lakom ott egyik doki se szimpatikus!2023. febr. 21. 11:37
1/7 anonim válasza:
Lehet menni én is másikba járok
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. febr. 21. 11:52
3/7 anonim válasza:
Területileg illetékesbe mehetsz csak.Nálunk annyira komolyan veszik,hogy bár fekvőbeteg ellátás szempontjából oda tartoztam,de a járóbeteg ellátás szempontjából nem,és hiába mentem időpontra,elküldtek terhesség megállapításra máshová.
4/7 anonim válasza:
Én sem abba a kórházba járok várandósgondozásra, ahova tartozok, hanem egy másik városba. Soha a kutya nem szólt érte és nem küldtek el máshova.
5/7 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mennyire leterhelt a korház. Van ahol csak azt látják el akit muszáj, és akit nem azt elküldik.
6/7 anonim válasza:
Magánorvoshoz mehetsz. De gondolom te tb alapon szeretnél.
7/7 anonim válasza:
TB alapon járok sztkba máshova várandósgondozásra. Ráadásul nem is abba a megyébe ahova amúgy tartozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!