Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki látta már a barbie filmet,...

Aki látta már a barbie filmet, egy 7 évest elvihetek?

Figyelt kérdés
szeretné megnézni, látja a TVben, youtubeon a reklámot. El is tudnám vinni, de nem tudom, nincs-e benne szexuális tartalom vagy ilyesmi
2023. júl. 24. 22:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%
De amúgy mit gondolnak a szülők? Hogy ez egy barbie-s mese? :D Mi tetszene benne egy ilyen kisgyereknek?Az hogy rózsaszín a ruhája? Már így a sokadik kérdés után elgondolkozok. Ez egy felnőtteknek készült film,mint ahogy a Mulánt is megfilmesítették például.
2023. júl. 24. 23:11
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Lefasiztázták a Barbiet a filmben. Ilyenekre gondolok.

Konkrét jelenetek közbe gondoltam h jobb h nem vittem. Az enyém fiú.

Voltak amúgy e körüli gyerekek bőven, ahol az egész család ment. Szóval ha végig bír ülni számára unalmas etapokat és nem jegyez meg minden ismeretlen csúnya szót, amit random kellemetlen helyzetben bedob, akkor mehet.

2023. júl. 24. 23:11
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az eleje meg a vége játszódik abban a díszletben, a többi a valóságban ill. Egy irodában. Abba még roszaszín sincs csak a duma.

Amúgy felnőttként nem volt rossz. Egyszer nézhető. Én amúgy bőgtem is rajta, szentimentális vagyok. 😅

2023. júl. 24. 23:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Unni fogja. Ne vidd.
2023. júl. 25. 06:11
 15/22 anonim ***** válasza:
87%

Tegnap néztük. Ne vidd, attól még, hogy Barbie egyáltalán nem habos-babos. Nem fogja érteni.

Őszintén? Néha még én is elvesztem a monológokban.

2023. júl. 25. 06:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

A ' nem gyereknek való' nem csak azt jelenti, hogy valami olyasmi élmény benne amit nem kellene látnia, hanem nem is értené meg a mondanivalót.

Nem értem sokszor az embereket. Basszus nem tudtok guglizni?

Tele van kritikával a net, ahol világosan leírják miről szól a film.

Egy gyereket se köt le maga a témája, mert nem is értik.

2023. júl. 25. 07:24
 17/22 A kérdező kommentje:

de, tudok guglizni,köszönöm. Arra voltam kíváncsi, hogy effektív olyan jelenet, ami nem neki való, van-e benne

Az, hogy nem érti, az kisebb baj, mint a napi 30 kérdés, hogy mikor nézheti meg

2023. júl. 25. 15:37
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Facebookod van? Az Asszonysutyorgó csoportban is van ilyen kérdés, sok válasszal. Volt egy-két szülő, aki azt mondta, hogy a 13+-os lányával nézték meg, a kislánynak tetszett, beszélgettek róla. De több "nagygyereknek" sem tetszett, a kicsik abszolút unták, sőt, sok szülő is.
2023. júl. 25. 20:22
 19/22 A kérdező kommentje:
másik csoportban ugyan, de én meg azt olvastam hogy a kislányok tátott szájjal nézték :D mindegy, elmegyünk, max ha unja, kijövünk. de legalább békén hagy a gyerek :D
2023. júl. 25. 20:25
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A premier napján néztem meg és nem vinnék el gyereket rá. Nem fogja érteni és élvezni sem, mert nem olyan pörgős, eseményteli, hanem mondanivaló központú.
2023. aug. 1. 02:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!