Aki látta már a barbie filmet, egy 7 évest elvihetek?
Lefasiztázták a Barbiet a filmben. Ilyenekre gondolok.
Konkrét jelenetek közbe gondoltam h jobb h nem vittem. Az enyém fiú.
Voltak amúgy e körüli gyerekek bőven, ahol az egész család ment. Szóval ha végig bír ülni számára unalmas etapokat és nem jegyez meg minden ismeretlen csúnya szót, amit random kellemetlen helyzetben bedob, akkor mehet.
Amúgy az eleje meg a vége játszódik abban a díszletben, a többi a valóságban ill. Egy irodában. Abba még roszaszín sincs csak a duma.
Amúgy felnőttként nem volt rossz. Egyszer nézhető. Én amúgy bőgtem is rajta, szentimentális vagyok. 😅
Tegnap néztük. Ne vidd, attól még, hogy Barbie egyáltalán nem habos-babos. Nem fogja érteni.
Őszintén? Néha még én is elvesztem a monológokban.
A ' nem gyereknek való' nem csak azt jelenti, hogy valami olyasmi élmény benne amit nem kellene látnia, hanem nem is értené meg a mondanivalót.
Nem értem sokszor az embereket. Basszus nem tudtok guglizni?
Tele van kritikával a net, ahol világosan leírják miről szól a film.
Egy gyereket se köt le maga a témája, mert nem is értik.
de, tudok guglizni,köszönöm. Arra voltam kíváncsi, hogy effektív olyan jelenet, ami nem neki való, van-e benne
Az, hogy nem érti, az kisebb baj, mint a napi 30 kérdés, hogy mikor nézheti meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!