Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem tanácsokat...

Tudnátok nekem tanácsokat adni kisbabával való nyaraláshoz?

Figyelt kérdés

Tengerpartra megyünk kb 5 órát kell majd autóznunk 4,5 hónapos babával. Akiknek van már tapasztalata, írna nekem pár hasznos tanácsot.

Pl ti mikor indultatok útnak?

Babakocsinak még a mózes részét használjuk, de gondolkodom hogy addigra a sport részt beüzemelem, hátha jobban szellőzik neki.

Igazából van egy terv a fejemben, miket viszünk stb. De hátha valamire mégsem gondoltam!

2023. júl. 24. 14:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%

10 szerinted az autóban miben fog ülni?a hordozoban fogja vegigulni az utatax pihenőkkel,de akkor sem félóránként fognak megállni gondolom.

Ne legyetek ennyire paramami.

Nekem a fiam csak a hordozoban nem üvöltött,azzal jártunk sétálni.

Aki meg lepontozott az most boldog?

7

2023. júl. 24. 19:26
 12/15 anonim ***** válasza:
71%
A hordozó kupolája lópikula. Csak azzal menni 8-as 10-es UV-s klímára nettó hülyeség. Jobban bele is sül a gyerek, mert körülöleli.
2023. júl. 24. 20:22
 13/15 anonim ***** válasza:
18%

Jól van,csináljátok úgy ahogy akarjátok.

Nekem a fiam nem főtt meg,pedig tavaly a nyári hónapokban volt 2,3 és 4 honapos.napszurasa sem volt .további szép estét mindenkinek

2023. júl. 24. 20:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Oké, hogy a hordozóban utazik, meg aztán még napközben is abban legyen? Akkor már inkább egy vízszintesig dönthető sport, hogy pihenjen a gerince is. Ráadásul még mózest használnak normál esetben. Ertől a pár nap fektetett sporttól nem lesz baja. Meg a hordozóban utazástól sem.
2023. júl. 25. 11:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha egy és ugyanaz, akkor én vinném a sport részt a babakocsihoz (ha teljesen dönthető) és a hordozót, pláne ha az egyben az ülés is, így mindig eltudjátok dönteni melyik a jobb. Vinnék hurcit is, sosem tudni mikor jön jól.

Naptej, leégésre való krém, nap kalap, vékony, hosszú ruha, ami takar a nap elől, mindenféle árnyékoló cuccok, alap gyógyszerek, orrszívó.

Utasbiztosítás, esetleg eu kártya, illetve amióta gyerekkel nyaralunk, én mindig utánanézek még itthon a szállásunkhoz legközelebb eső kórháznak és a segélyhívó számnak, a biztosítási kötvényre szoktam felírni.

Legyen vastagabb és vékonyabb takarója és ruhája is, nagyjából ennyi.

Mi mindig mindenhova úgy mentünk, hogy az ebéd utáni alvásidő beleessen, akkor nyertünk 1-2 óra nyugalmat. Az elvárásokat és a szoros napirend tartás igényét pedig hagyd itthon. Csak lazítsatok és élvezzétek, ő pedig alkalmazkodni fog.

Összességében mivel a kislányom utálta az autózást 10+ hónapos koráig, mi nem indultunk el vele ilyen távra. 1 éves volt pont, amikor először elmerészkedtünk vele egy 5 órás útra. 6 lett belőle és hogy őszinte legyen részemről sokkoló volt mennyire együttműködő volt a nyaralás alatt.

2023. júl. 26. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!