Tudnátok nekem tanácsokat adni kisbabával való nyaraláshoz?
Tengerpartra megyünk kb 5 órát kell majd autóznunk 4,5 hónapos babával. Akiknek van már tapasztalata, írna nekem pár hasznos tanácsot.
Pl ti mikor indultatok útnak?
Babakocsinak még a mózes részét használjuk, de gondolkodom hogy addigra a sport részt beüzemelem, hátha jobban szellőzik neki.
Igazából van egy terv a fejemben, miket viszünk stb. De hátha valamire mégsem gondoltam!
10 szerinted az autóban miben fog ülni?a hordozoban fogja vegigulni az utatax pihenőkkel,de akkor sem félóránként fognak megállni gondolom.
Ne legyetek ennyire paramami.
Nekem a fiam csak a hordozoban nem üvöltött,azzal jártunk sétálni.
Aki meg lepontozott az most boldog?
7
Jól van,csináljátok úgy ahogy akarjátok.
Nekem a fiam nem főtt meg,pedig tavaly a nyári hónapokban volt 2,3 és 4 honapos.napszurasa sem volt .további szép estét mindenkinek
Ha egy és ugyanaz, akkor én vinném a sport részt a babakocsihoz (ha teljesen dönthető) és a hordozót, pláne ha az egyben az ülés is, így mindig eltudjátok dönteni melyik a jobb. Vinnék hurcit is, sosem tudni mikor jön jól.
Naptej, leégésre való krém, nap kalap, vékony, hosszú ruha, ami takar a nap elől, mindenféle árnyékoló cuccok, alap gyógyszerek, orrszívó.
Utasbiztosítás, esetleg eu kártya, illetve amióta gyerekkel nyaralunk, én mindig utánanézek még itthon a szállásunkhoz legközelebb eső kórháznak és a segélyhívó számnak, a biztosítási kötvényre szoktam felírni.
Legyen vastagabb és vékonyabb takarója és ruhája is, nagyjából ennyi.
Mi mindig mindenhova úgy mentünk, hogy az ebéd utáni alvásidő beleessen, akkor nyertünk 1-2 óra nyugalmat. Az elvárásokat és a szoros napirend tartás igényét pedig hagyd itthon. Csak lazítsatok és élvezzétek, ő pedig alkalmazkodni fog.
Összességében mivel a kislányom utálta az autózást 10+ hónapos koráig, mi nem indultunk el vele ilyen távra. 1 éves volt pont, amikor először elmerészkedtünk vele egy 5 órás útra. 6 lett belőle és hogy őszinte legyen részemről sokkoló volt mennyire együttműködő volt a nyaralás alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!