Tudnátok nekem tanácsokat adni kisbabával való nyaraláshoz?
Tengerpartra megyünk kb 5 órát kell majd autóznunk 4,5 hónapos babával. Akiknek van már tapasztalata, írna nekem pár hasznos tanácsot.
Pl ti mikor indultatok útnak?
Babakocsinak még a mózes részét használjuk, de gondolkodom hogy addigra a sport részt beüzemelem, hátha jobban szellőzik neki.
Igazából van egy terv a fejemben, miket viszünk stb. De hátha valamire mégsem gondoltam!
Nem mennék ilyen picivel tengerpartra. Hideg vízbe nem tudod belevinni és a parton maradás sem opció, hiszen nagyon meleg van még árnyékban is.
A sportbabakocsihoz még nagyon kicsi, a gerincének nem jó.
Ha pedig véletlenül megbetegszik, akkor az szívás. (Ilyen kicsinek még nagyon gyenge immunrendszere).
A programokat tekintve pedig semmit nem tudtok mellette csinálni a városnéző sétány kívül, de ugye azt is csak a reggeli és esti órákban lehet, ha már hűvösebb van.
Nem értem minek viszitek ezt a csöppséget mediterrán éghajlatra.
Kb büntetés lesz neki is meg nektek is. De ti tudjátok...
Ekkora gyerekkel én sem indulnék neki a tengernek. Dög meleg, ő nek fürödhet, valaki őrizheti kinn. Városnezni is max este
De akkor már nyűgösek.
Mi 3 hónapos babaval voltunk nyaralni, belföldön, szeptemberben. Kibírtuk azt az 1 évet.
Én hordoztam, kb varost néztünk, akkor már nem volt meleg és ennyi.
Köszönöm 1-es, hanyagolom szerintem is még a sportrészt.
2-3-as válaszoló, ti nem mennétek, mi megyünk, nem ez volt a kérdés.
Vízparti szállásunk lesz, ha melege van bevisszük a házba hűsölni, fürdünk felváltva ez nem gond nekünk.
Én délután indulnak ,amikor már nincs olyan meleg.lehet a baba éjjel vegigaludná az utazást.
Szerintem a kocsi vázára ha rateheto a gyerekulés akkor az bőven elég lenne kocsi helyett(mi úgy mentünk nyaralni tavaly,hogy azt raktuk a vázra.)
Lázmérő,lázcsillapítót tegyél be mindenképpen,előny ha anyatejes de én tettem be tápot is tavaly,meg cumisüveget a biztonság kedvéért...nem tudom hova mentek,de én tennék be egy két darab hosszuujju rucit is neki.
Akkor szerintem az bőven megfelel babakocsi helyett.
De ahogy ti döntötök.🙂
A sportrész no-no, de a hordozó, amiben max. fél óra egészséges, meg mehet??
Hülyén vagytok ti összerakva.
Egy teljesen vízszintesbe fektethető sportrész, pláne, ha megfordítható, sokkal egészségesebb és jobb mediterrán vidékre.
Fiam 3 hónaposan már sportban toltam (balios s - teljesen vízszintes), mert a mózesben megfőtt (lanyom meg 8 hónapos koraig volt mózeses).
Kékzászlós strandon simán strandolhat ekkora is. Tele van kicsikkel a tengerpart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!