Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így tisztessége...

Szerintetek ez így tisztességes? Vaterás kérdés!

Figyelt kérdés
Tök pipa lettem, kinéztem egy nagyon szép pelenkázótáskát a fiamnak, már többen licitáltak is rá, tehát nem csak engem érdekelt! Erre ma nézem, hogy hogy áll a dolog és látom hogy zárt lett az aukció, a csaj nem vesz be senkit, mert megegyezett az egyik licitálóval X összegnyi utalványban, de ez nem derül ki a levelezésből, gondolom, bejelölte, hogy ne jelenjen meg a terméklapon.
2010. okt. 14. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem az!! Megértelek! Nézz másikat! Ajánlom:

[link]

Én ilyet szeretnék, csak rózsaszínt!

Üdv

2010. okt. 14. 15:08
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát szerintem sem, és valaki még meg is jegyezte egy kérdésben, hogy adna érte többet, erre a csaj visszaírta, hogy ha enniyt adna ért miért nem vesz újat!

Igen ezt én is néztem, de ez nagyon tuti volt, termosszal, pléddel együtt, boltban 15 ezer körül van. Fáj a szívem érte.

2010. okt. 14. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Mivel a Vatera ezt engedi ezért tisztességes. Nem tudhatod, hogy mibe egyeztek meg. Ezt az utalványt is csak gondolod, ha jól értelmezem amit mondtál.

Keress másikat, biztos van még.

2010. okt. 14. 15:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja végül kiderült miben egyeztek meg, mert egy másik érdeklődőnek megírta! Na mindegy!
2010. okt. 14. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Van ilyen, te a legolcsóbban szeretnéd megvenni, ő pedig a lehető legtöbbet szeretné kapni!

Én is szoktam alkudozni, x összeget ajánlani! .

2010. okt. 14. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:
A biznisz az biznisz..
2010. okt. 14. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű, jelenteni kell.

Megnéztem a kérdéses aukciót. 5100ért üti le, de a levelezésben benne van, hogy 10.000ért veszi meg a kérdéses vevő. Mivel a jutalékot ban kell fizetni, 5100 Ft után 306 Ft a jutalék, 10.000 Ft után 600 Ft. Azért a 294 ft jutalék csalásért is megütheti a bokáját és ki is zárhatják őket az oldalról. Tehát be kell jelenteni a szabálytalan aukciót!

2010. okt. 14. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!