Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki lesz a vesztes fél az...

Ki lesz a vesztes fél az apasági perben?

Figyelt kérdés
Exem leszarja a gyereket nem akart fizetni stb. Fixen ő az apa, nem voltam mással. Pert indítottunk ellene, viszont az ügyvédje beadott egy kérelmet hogy mindenképp velem akarják kifizettetni az egész költséget mert én írtam neki olyat hogy lehet nem is tőle van a gyerek hanem egy másik férfitól ( ez nem igaz, tudja ő is, sose tagadta hogy tőle van, csak mióta tart a per ). Illetve sok hazugságot leírt, pl hogy ezt személyesen is mondtam neki vagy hogy tiltom tőle a gyermeket, fenyegettük ilyesmi. Nekem is vannak bizonyítékaim persze ezek ellen, mégis félek hogy emiatt én fizethetek mindent hiába derül ki hogy tőle van. Nem vagyok a dns teszt ellen persze meg semmi, de nem akarok fizetni hisz mind tudjuk hogy kitől van (ez ki is fog derülni), csak velem akar kicseszni egy kiprovokált irónia üzenettel. Az ügyvédem csak annyit mondott hogy a vesztes fél fizet, és hogy ez nem vetít rám jó fényt.
2023. júl. 22. 22:53
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Igy igaz, nincs apasagi. Elkeszult volna, idopontunk is volt, en korhazba kerules vegett nem tudtam elmenni utana pedig kulfoldre koltozott. 1 honapos volt a gyerek amikor ugyveddel kerestuk fel de hirtelen azonnal tagadni kezdte a dolgot ugy hogy elotte sosem voltak ketsegei es sajat maga is leirta nekem hogy keptelenseg hogy mastol legyen, erdeklodott is rendszeresen meg minden ilyesmi. Gondolom merlegelt es nem akar perkoltseget fizetni azert jott elo ezzel az ironikus, mindkettonk szamara egyertelmuen ironikusan irt uzenetemmel.

Az ugyvedem nem lekezeloen mondta egyebkent ezt, tudta jol ezt a tortenetet mar, csak ugye nem tudtuk hogy lesznek ilyen kervenyeik.

En is eloszedem a “bizonyitekaim” , történeteim az altaluk leirt vádak ellen, mert nyilván rengeteg dolgot hazudtak bele.

Nekem igazabol teljesen mindegy hogy dns teszt meg ilyenek kellenek, vagy hogy kinek mi a velemenye rolam, csak nem akarom hogy nekem kelljen fizetni a perkoltseget+dns tesztet, ugyanis nem miattam vannak ezek en ugy gondolom

2023. júl. 23. 15:42
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Az apasági példát én írtam arra, hogy mennyire érdekli a bíróságot apuka mellébeszélése: semennyire
2023. júl. 23. 15:44
 23/25 A kérdező kommentje:
#22 ennek orulok, bar szerintem a teljes tortenetbol ertemes embereknek leesik azonnal hogy csak menekul a fizetes, illetve a bunjei elol emiatt engem akar beallitani mindenfele rossznak
2023. júl. 23. 15:47
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező, ez még gyenge is ahhoz, amire némelyik képes azért, hogy hátha az q vége, hogy nem kell fizetni. Kitartás.
2023. júl. 23. 15:51
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

De mondom még egyszer: Magyarországon a lófaxt se érdekli a fbon irogatott üzenet, akkor se, ha leírod, hogy engem megdugott a Lacika a fogantatás idején, szóval nem tudom ki az apa. Ez senkit nem érdekel, dns tesztet csináltattok, abból kiderül, hogy ex az apa vagy sem, ha ő, akkor meg a bíróság kötelezi szokás szerint a többire.

Leírom még egyszer : SEMMI jelentősége nincs ezen kívül ki milyen szardobálást rendez privát üzenetben fbon. A dns teszt számít.

2023. júl. 23. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!