Ki lesz a vesztes fél az apasági perben?
Igy igaz, nincs apasagi. Elkeszult volna, idopontunk is volt, en korhazba kerules vegett nem tudtam elmenni utana pedig kulfoldre koltozott. 1 honapos volt a gyerek amikor ugyveddel kerestuk fel de hirtelen azonnal tagadni kezdte a dolgot ugy hogy elotte sosem voltak ketsegei es sajat maga is leirta nekem hogy keptelenseg hogy mastol legyen, erdeklodott is rendszeresen meg minden ilyesmi. Gondolom merlegelt es nem akar perkoltseget fizetni azert jott elo ezzel az ironikus, mindkettonk szamara egyertelmuen ironikusan irt uzenetemmel.
Az ugyvedem nem lekezeloen mondta egyebkent ezt, tudta jol ezt a tortenetet mar, csak ugye nem tudtuk hogy lesznek ilyen kervenyeik.
En is eloszedem a “bizonyitekaim” , történeteim az altaluk leirt vádak ellen, mert nyilván rengeteg dolgot hazudtak bele.
Nekem igazabol teljesen mindegy hogy dns teszt meg ilyenek kellenek, vagy hogy kinek mi a velemenye rolam, csak nem akarom hogy nekem kelljen fizetni a perkoltseget+dns tesztet, ugyanis nem miattam vannak ezek en ugy gondolom
De mondom még egyszer: Magyarországon a lófaxt se érdekli a fbon irogatott üzenet, akkor se, ha leírod, hogy engem megdugott a Lacika a fogantatás idején, szóval nem tudom ki az apa. Ez senkit nem érdekel, dns tesztet csináltattok, abból kiderül, hogy ex az apa vagy sem, ha ő, akkor meg a bíróság kötelezi szokás szerint a többire.
Leírom még egyszer : SEMMI jelentősége nincs ezen kívül ki milyen szardobálást rendez privát üzenetben fbon. A dns teszt számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!