Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki lesz a vesztes fél az...

Ki lesz a vesztes fél az apasági perben?

Figyelt kérdés
Exem leszarja a gyereket nem akart fizetni stb. Fixen ő az apa, nem voltam mással. Pert indítottunk ellene, viszont az ügyvédje beadott egy kérelmet hogy mindenképp velem akarják kifizettetni az egész költséget mert én írtam neki olyat hogy lehet nem is tőle van a gyerek hanem egy másik férfitól ( ez nem igaz, tudja ő is, sose tagadta hogy tőle van, csak mióta tart a per ). Illetve sok hazugságot leírt, pl hogy ezt személyesen is mondtam neki vagy hogy tiltom tőle a gyermeket, fenyegettük ilyesmi. Nekem is vannak bizonyítékaim persze ezek ellen, mégis félek hogy emiatt én fizethetek mindent hiába derül ki hogy tőle van. Nem vagyok a dns teszt ellen persze meg semmi, de nem akarok fizetni hisz mind tudjuk hogy kitől van (ez ki is fog derülni), csak velem akar kicseszni egy kiprovokált irónia üzenettel. Az ügyvédem csak annyit mondott hogy a vesztes fél fizet, és hogy ez nem vetít rám jó fényt.
2023. júl. 22. 22:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy komolyan mondom, hogy az amerikai bíróságos filmek teljesen meghülyítették az embereket... Úgy csinálnak, mintha itt egy pillanatra is érdekelné a bíróságot, hogy az egyik fél csalta a másikat, mintha bármi jelentősége lenne akár a vagyonmegosztás, akár a gyermekfelügyelet során. Ott lesz a DNS teszt eredménye feketén-fehéren, az megmondja, mi az igazság, a többi le van tojva. Neki ugyanúgy gyerektartást kell majd szépen fizetnie, ha az övé akkor is, ha amúgy minden nap más farkon pörögtél.
2023. júl. 22. 23:28
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő az apuka, akkor sehogy sem tudja rád terhelni a teszt összegét. Az ügyvédje is biztosan tisztában van ezzel, de mivel ő azért kapja a fizetését, hogy az exedet védje így neki ezt kell tennie. Az meg hogy ‘nem vet rád jó fényt’ hogy azt írtad nem tőle van a gyerek. Egyrészt ki a f*szt érdekel milyen fényt vet rád.. felnőtt nő vagy, nem kell azzal foglalkoznod, hogy ki mit gondol rólad, másrészt ahogy előttem is többen írták a bíróság telibe fossa azt is hogy te minden nap mással voltál, ha a dns teszt szerint az exed az apuka. Ha nem, akkor viszont fizethetsz.
2023. júl. 22. 23:46
 13/25 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy ezeket miért nem a saját ügyvédedtől kérdezed meg? Nyilván hitelesebb választ fog adni, mint a gyakori🤷🏻‍♀️
2023. júl. 23. 00:02
 14/25 A kérdező kommentje:
#13 kérdeztem, az volt a válasza csak hogy a vesztes fél fizet, illetve hogy ez nem vetít rám jó fényt, ezt valószínű kivizsgálják
2023. júl. 23. 00:03
 15/25 anonim ***** válasza:
91%
Komolyan mi a bánat ez a szöveg? A bíró bácsi megdádáz, mert nem voltál erkölcsös és egyik nap Bélával huncutkodtál, másnap meg rákacsintottál a félsánta Ferire a szomszédból? Jézusom! Lőtéri kutyuskát nem érdekelnek az erkölcseit, itt tényekről van szó: ki az apuka. És akkor is ő az apuka, ha egy swinger partyn estél teherbe, ahol még 20 másik pali is meghágott. Vagyis neki kell fizetnie a gyerektartást. Félmilla egy dns teszt? Ez komoly?
2023. júl. 23. 00:33
 16/25 A kérdező kommentje:

Igen.. 400ezer kb most, illetve ugye a perköltségek, ügyvédi megjelenések is 30-40 ügyvédenként, iszonyatos összeg ki tud jönni a végére. Az hogy elindult a per 100ezer+áfa eddig nekem, vagy az hogy felkereste az exemet levél formájában 25ezer.

Ezért sem akarom hogy emiatt az idióta miatt mégtöbbe legyen a buli miközbe én tudom hogy tőle van, szerintem is az a jogos ha a dns teszt dönt nem ilyen idiótaságok hogy ő mit hisz meg mit nem

2023. júl. 23. 00:47
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

"...illetve hogy ez nem vetít rám jó fényt, ezt valószínű kivizsgálják"

Faxt. Nálunk ugyan volt apasagi, de apuka olyan leveleket írt a bíróságnak, hogy a hajam égnek állt. Ugye q törvény szerint fel kell olvasni, pláne hogy ő nem volt jelen, így még is tették, de konkrétan senkit nem erdekelt mit hordott össze. A bíró azt mondta, alá írta az apasági, ráadásul nagyon korán, olyan 10 hetes voltam akkor, onnantól mindegy mit magyaráz.

2023. júl. 23. 06:25
 18/25 anonim ***** válasza:
87%

Te ügyvéded sincs a helyzet magaslatán akkor... én más jellegű perben voltam, ott mondta az ügyvéd, hogy csúnya szóval élve a szardobálásnak max amerikában van jelentősége, itthon a jog az jog (nálunk is elhangzott egy rakat faxság, de a bizonyítékok megdönthetetlenül engem igazoltak, így másodfokon is szemrebbenés nélkül rá lett terhelve minden kártérítés).

Gondolom ugyanez igaz az apaságra is, ha ott a papír, hogy ő az apa, akkor lehetsz te Magyarország legnagyobb ribije is, akkor is őneki kell fizetnie a gyerektartást. A bíró személyes véleménye rólad full irreleváns.

2023. júl. 23. 07:19
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

A DNS teszt eredménye fog dönteni, ahogy mindenki írta, ezen ne izgulj.

Valószínű az exed ügyvédje is szép pénzeket gombol le az exedről az idióta levelekért és egyéb irományokért, ezért írkálhatja őket feleslegesen. Míg az exed ilyen hülye és elhiszi, hogy ezzekkel lehet bármi keresnivalója, addig gondolom az ügyvédje is kitalál még minden baromságot plusz pénzekért :)

2023. júl. 23. 08:07
 20/25 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem itt nem írta alá a pasi az apaságit, a nő beperelte, hogy írja alá, nem?

A csecsemőnek semmi baja nem lesz ezzel nevetséges az egész, hogy ő a károsult, alig fog fel valamit még, mire felfogná majd rendeződik a dolog.

Az exet meg megvezetted, hogy lehet nem ő az apa, szerintem elég ésszerű, hogy magától nem fogja aláírni, ha te is bizonytalanságban tartottad, de ugye az ő felelőssége kit dug meg, szóval nem tudják rádlőcsölni, hogy következetlen voltál, tudnia kellene hány olyan együttléte volt, amikor gyereket csinálhatott. Férfi ügyvédetek van gondolom, biztos megvan a véleménye és ez volt feléd a "nem vet rád jó fényt" beszólása, meg aggódik, hogy bukja a pert, talán hazudtál meg ilyesmi, gondolom nem valami jó ügyvéd, és a személyes véleményét hallottad.

Én sem aggódnék, a vesztes fizet, ha csak vele szexeltél, ő fog, csak megpróbálnak megfélemlíteni, kellemetlen helyzetbe hozni meg ilyesmi. Ebben nagyon jók, a pasas ügyvédje jobb, mint a tiétek, de az igazság a te oldaladon áll, nem lesz gond, csak kicsit bírd ki, és ne feledd, a te ügyvéded nem a barátod, senkinek sem kell kedvelnie, ha igazad van.

2023. júl. 23. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!