Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az ingyenesen igényelhető...

Az ingyenesen igényelhető baba csomagoknál milyen igazolást kérnek?

Figyelt kérdés
Kérdésem, hogy igényeltem pl. a rossmannban átvehető ingyenes baba csomagot és hogy mit fognak kérni? Elég a várandos kiskönyv vagy..? Illetve a könyvbe mit néznek?

#terhesség #babavárás #babacsomag #Ingyenesen csomagok
2023. júl. 19. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk csak be kellett mutatni a várandós könyvet, nem néztek bele.
2023. júl. 19. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a rossmannba csak a vonalkódot mutattam a kapott emailből. Semmit nem kértek pluszba
2023. júl. 19. 21:43
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Első babánál egy éve gyógyszertárban még el is vitték a kiskönyvem a személyivel együtt, pár napja a Rossmannban lecsipogtatta a vonalkódot és már mentem is. De ha te is Promoboxot kértél, kb semmi nincs benne. Sudocrem, Bepanthen és Neogranormon minta és 2 db Rossmannos pelus+pár törlőkendő. Meg 2 mosógél és 1 öblítő termékminta. 1 éve még sokkal többminden volt benne.
2023. júl. 19. 21:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat😊
2023. júl. 20. 06:18
 5/7 Truest ***** válasza:
Van még más, ingyenesen igényelhető csomag, a Promoboxon kívül?
2023. júl. 20. 08:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyanról tudok, aminél a szállítási költséget kell csak fizetni, ami valami 1700 forint körül van. Én a pelenka.hu-sat egyszer megszereztem, de abban is kb ugyanaz volt, mint a Promoboxban, nem váltotta meg a világot.
2023. júl. 20. 11:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Beírod hogy ingyenes babacsomag googlebe, kiad egy csomó oldalt, ahol egybe vannak szedve. Van aminél szállítási költség van, van ami havonta 1000db, van ami tényleg csak regisztrálós. De lényegében sokat nem ér egyik se, inkább a reklámanyagot dobálják bele, sok papír, kevés termékkel.
2023. júl. 20. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!