Mennyi gyerektartás lenne reális 1 gyerek után?
Figyelt kérdés
Összesen 4 gyermeke van, az apa br 420E kap, ez netto 280E körüli fizetest jelent. 1 gyerek után kell gyerektartást fizetnie. Jelenleg 50E Ft-ot ad, de a gyerek anyja kevesli, perrel fenyegetőzik, mondván nem létezik, hogy csak ennyi pénzünk van.
Ebben az esetben mi lesz a per menete?
2023. júl. 17. 20:25
21/23 anonim válasza:
Szerintem ez az a történet, ahol a pasi a feleség engedélyével jár/járt félre egy nőhöz, mert neki az utolso szülés után nem ment a szex.... Ott mondjuk 6 éves volt a kisgyerek....
23/23 A kérdező kommentje:
Ezzel kapcsolatban még nem írtam ki itt kérdést, de nem lep meg, ha más is hasonló cipőben jár. Az ismerőseink között több ilyen pár is van. Elválni mi sem fogunk, igaz házasok se vagyunk. A gyerekek felnevelése egyedül, megosztott erővel egyikünknek sem menne, de azt sem várhatjuk el a másiktól, hogy hátralevő életében szexmentes életet éljen. Eddig az esetig nem gondolkodtam el rajta, de mikor megtudtam, maga a megcsalás ténye egyáltalan nem zavart, csak a gyerek. A történtekből okulva csak annyit kértem tőle, hogy ezután ne a gyerekekkel foglalkozó csajokból válasszon és diszkréten intézze.
2023. júl. 18. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!