Jártatok már úgy, hogy tévesen lett levonva gyerektartas a párotok fizujából? Ilyenkor mit lehet tenni? Kitől kérhetjük vissza a gyerektartást?
Legnagyobb meglepetésünkre a párom fizujának több mint a fele nem érkezett meg (260E Ft). Mikor reklamált, közölték vele, hogy gyerektartást tiltanak belőle(?). Természetesen jelezte a hibát, akkor úgy nézett ki, hogy javították azt és majd a cég rendezi, de ebben a hónapban megint kevesebb pénz jött, a válasz ugyanaz volt, de annyival kiegészitve, hogy kérjük vissza attól a pénzt, aki kapta...
Azért ezt erősen pofátlanságnak tartom! Kezdjünk el mi nyomozni, csak mert a bérügyes el****ta?
Nem lennék annyira biztos benne, hogy a bérügyes k.rta el...
Párod tuti lapít valamiben. A tiltásig eleve el kell jutni, ezer felszolitas, keresés, stb jogi ügy.
Én sem gondolom, hogy ezt a pénzügyes cseszte el. Ő nem csap a hasára, hogy akkor mostantól a volt párnak is utal, plusz nem szopja ki a kisujjából a volt pár számlaszámát. A cég kap egy végzést, hogy ezt a pénzt tiltania KELL, és ez törvényi kötelessége, ha nem tesz neki eleget, csúnyán megjárta.
Szóval ezt az exszel kell lemeccselni.
Párod átbacott rendesen, neked meg annyi eszed van, hogy mennél is a bérszámfejtőt cseszegetni :D szerinted annak mi köze van ehhez? Kapja a számokat, csinálja a kimutatást és ennyi.
Jó buta vagy, hallod-e.
Az fix, hogy ő nézte el, mert én is bementem a párommal még az előző hónapban. Név stimmel, anyja neve stimmel, a születesi dátum eltér, mert a kollégaja 1978.11.19 született, a párom meg 1978.01.19-én a születesi hely és a lakcím sem egyezik, ezért is volt az, hogy ők szabták el, majd javítják, erre most megint.
Már volt, hogy összecserélték őket mikor még kp kaptak a fizetest, de ekkora zavar még soha nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!