Szerintetek nem felelőtlenség fiatalon szülni (pl.25 éves kor alatt)? Nem teszi tönkre ezzel a fiatalságát?
Amikor még nem "élte ki" magát az illető (nem vad bulizásra gondolok), nincs meg a biztos anyagi háttere, esetleg nem tanult tovább és nem tudta építeni a karrierjét?
Ti mit gondoltok erről?
Előre is köszi a válaszokat!
Szia4
Én 20 évesen szültem az első gyerekem és most 26 évesen próbálkozunk a tesóval.
Nos nem érzem magam "nem"fiatalnak.Aktív vagyok sportos,jól nézek ki.És ami a legfontosabb már ANYA!! Az egyik legjobb döntésem volt fiatal anyának lenni.Akkora összhang van a gyerekem és köztem,hogy azt leírni nem lehet.Sokkal rugalmasabb vagyok és türelmesebb.Nem akarok megbántani senkit,de néha elnézem az oviban,hogy a későn szült anyukák mennyire lobbanékonyak és fásultak.Ez nem általánosítás!! Csak személyes tapasztalat.A testvér kérdést is azért nem húzzuk tovább,mert ugyanezt az idilt akarom a másik gyerekemnek is. Nem maradtam le semmiről sem.14-18-ig teljesen kiéltem magam.(de utálom ezt a szót).
És én is csatlakozom az előttem szólókhoz én is gyes alatt tanultam legtöbbet.
Szóval nem elítélem a korán szülőket-hanem inkább vállba veregetem:))
csináljon mindenki, amit akar az életével.
én 24 évesen szültem, de már van diplomám és 7 éve együtt vagyunk a férjemmel. van lakásunk, kocsink, évekig buliztunk minden hétvégén, közben meg húztuk az igát. nem hinném, hogy kimaradtam bármiből is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!