Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Raul név magyar babának nem...

Raul név magyar babának nem gáz? nem romákra hiszen félig én is az vagyok csak akarom hogy mások ezért bántság stb én úgy gondolom gyönyörű név nem hiszem hogy romás egyszerű név

Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 12:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ma már inkább felkapja az ember a fejét egy Istvánra, mint egy Raulra, vagy Vulkánra, az idióta nevek korszakát éljük, szóval bármit adjatsz. A gyerekek meg mindenért csúfolódnak, engem a vezetékmevem miatt anno, arról még nem tehettem. De egy sima Kovács, vagy Marcell is lehet gúny tárgya simán.
2023. júl. 15. 13:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem a Reál Madridos Raul jut róla eszembe, akit nagyon szeretek, de biztos nem adnám a gyerekeknek.
2023. júl. 15. 13:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Rafaelt és Rubent is nem romát ismerek :) Errefelé a Krisztofer, Dávid, Kevin, Noel a divatos náluk.
2023. júl. 15. 14:53
 14/16 NTBS ***** válasza:
Ha emiatt aggódsz válasz régies nevét.
2023. júl. 15. 15:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Itt csak romának adják, ha a férjed nem déli származású akkor inkább, mast válassz.
2023. júl. 16. 07:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem fura. Nagyon sokan gondolják romás névnek, és a gyereket bizony megbélyegezhetik miatta, még akkor is, ha kinézetre nem is hasonlít a roma típusra.

Nemzetközi szempontból egyébként én is szép névnek tartom, de Magyarországon nekem akkor is fura.

2023. júl. 16. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!