Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rengeteg név! Ha van időd...

Rengeteg név! Ha van időd válaszolnál? Nagy segítség lenne!

Figyelt kérdés

Lánynév:Anna,Amanda,Alíz,Antónia,Angelika,Adél,Abigél,Adrienn,Alexandra,Alexa,Bernadett,Blanka,Berta,Betttina,Boglárka,Barbara,Bíborka,Bella,Borbála,Borka,Boróka,Cecília,Csenge,Dorka,Dóra,Dea,Dorina,Dominika,Dolli,Detti,Dalma,Eszter,Enikő,Emma,Emili,Eperke,Fanni,Flóra,Fruzsina,Fédra,Fifi,Gyöngyi,Hanna,Hanga,Heidi,Hédi,Hajnalka,Inez,Julianna,Jázmin,Janka,Klára,Karina,Klementina,Korinna,Krisztina,Kata,Kitti,Kíra,Kira,Kamilla,Klarissza,Luca,Lili,Loretta,Laura,Lara,Linett,Leila,Léna,Léda,Lenke,Lina,Lotti,Liza,Lora,Lola,Lujza,Larina,Lelle,Mira,Míra,Maja,Molli,Malvin,Melissza,Mercédesz,Mia,Miriam,Mimi,Nóra,Nina,Orsolya,Panna,Petra,Paulina,Paula,Petronella,Polli,Patrícia,Regina,Rebeka,Réka,Rita,Ráchel,Sára,Sarolta,Stefánia,Stella,Szaffi,Szamanta,Szófia,Szonja,Tekla,Tia,Virág,Virgínia,Vanessza,Vanda,Villő,Veronika,Vera,Viola,Vivien,Viktória,Zorka,Zita,Zina,Zora,Zoé,Zille,Zsófia,Zselyke,Zsanett

Fiúnév: András,Aurél,Andor,Ákos,Ágoston,Ábris,Ádám,Álmos,Áron,Ármin,Ábel,Bence,Benedek,Barnabás,Boldizsár,Benjamin,Balázs,Botond,Bendegúz,Bökény,Bálint,Bercel,Csaba,Csanád,Csombor,Csongor,Dániel,Dávid,Dominik,Domonkos,Emil,Erik,Fabríció,Ferdinánd,Gábor,Gergő,Gergely,Gellért,Huba,Henrik,Humor,Illés,Joakim,Jonatán,Krisztián,Máté,Márk,Mátyás,Marcell,Mór,Milán,Martin,Menyhért,Nándor,Norbert,Nikolasz,Noel,Ottó,Olivér,Pál,Péter,Patrik,Richárd,Róbert,Raul,Roland,Sebestyén,Samu,Sámuel,Solt,Szilárd,Tamás,Vajk,Valér,Vencel,Vendel,,Viktor,Zoárd,Zénó,Zalán,Zétény,Zimány,Zsombor,Zsigmond,Zsolt

1.Ha 5 nevet választhatnál ezek közül, melyikek lennének ezek?Hogy becéznéd őket?

2.Ha csak egy nevet választhatnál ezek közül, melyik lenne ez?Hogy becéznéd?

3.Melyik az az 5 név, ami a legkevésbé tetszik neked?

4.Melyik az az egy név,ami a legkevésbé tetszik neked?

5.Melyek azok a nevek,amelyek a családodban,ismerőseid,barátaid közt a leggyakoribb nevek?

Külön írjatok fiúról és lányról is!Előre is köszönöm.

2023. júl. 15. 10:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Erre senkinek nincs ideje. Csökkentsd a tizedére és térjünk vissza a kérdésre.
2023. júl. 15. 10:10
 2/20 anonim ***** válasza:
96%

Jáj, bászki.

Húzd ki azt, ami nem tetszik, nem illik a vezetéknévhez, negatív tapasztalat kapcsolódik hozzá, aminek a becézése szr és térjünk vissza ha maradt a fele.

2023. júl. 15. 11:31
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
De miert?
2023. júl. 15. 11:43
 4/20 anonim ***** válasza:
96%
🤦🤦🤦
2023. júl. 15. 11:44
 5/20 anonim ***** válasza:
89%
Nekem az András és a Dominik, valamint a Fruzsina és a Sára tetszik a legjobban. Ennél többet remélem nem kell írnom. De mindegy szerintem a gyakorisok véleménye, azaz sosem értettem, miért minket kell kérdezni, nem igaz, hogy egyedül nem vagytok képesek nevet választani a gyerekednek.
2023. júl. 15. 12:02
 6/20 anonim ***** válasza:
80%

Nevet sem tudtok valasztani,hogy akarjatok felnevelni azt a gyereket?

Ne legyetek ennyire eletkeptelenek.onalloan nem megy meg a nev valasztas sem?

2023. júl. 15. 12:05
 7/20 anonim ***** válasza:
93%
5-ös és 6-os válaszoló a számból vették ki a szót. Régen nem is létezett gyakori, hanem konkrétan utónév könyvből választottunk nevet, és egyedül választottuk, még a rokonokat sem kérdeztük meg, hogy nekik mi a véleményük. A név nagyon fontos, meghatározó a gyerek életében, jól gondoljátok meg, melyiket választjátok.
2023. júl. 15. 12:08
 8/20 anonim ***** válasza:
93%
Tán a gyereket megszülni is a gyakorisoknak kéne helyetted.
2023. júl. 15. 12:08
 9/20 anonim ***** válasza:
91%

Kizárt, hogy a kérdező a saját gyerekének keresne nevet, nem tudom elképzelni, hogy ennyi név maradt volna a listájukon. Inkább azt érzem, hogy itt valami felmérés zajlik. De minek?

Ennyi nevet végigelemezni, ilyen sok kérdésre válaszolni nem fog 1-2 embernél több.

2023. júl. 15. 12:13
 10/20 anonim ***** válasza:
85%

7 en a lanyomnak nem is kerestem még nevet,amikor a radioban meghallottam egy lánynevet.annyira megtetszett,hogy az lett a neve.

A fiam pedig az apja nevet kapta,mert a ferjem neve nagyon tetszik nekem,es ugy gondoltam a ferjem is orulni fog neki,ha a nevét adjuk a fiunknak.

Eszembe sem jutott volna anonim embereket kerdezgetni.

6 voltam

2023. júl. 15. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!