Nem szeret a gyerekem?

Figyelt kérdés
Kisfiam 15 hónapos. Egész nap egyedül vagyok vele, cici függő éjjel nappal rajtam lóg, ha megkérdezem szeret e rázza a fejét. Azt mondja csak apát szereti és a cicit. A férjemmel másképp is viselkedik, neki jobban szót fogad, hozzá bújik. Velem sokszor undok, verekszik. Lehet, hogy butaság de rosszul esik. Én vagyok vele egész nap, én csinálok mindent vele, az apja hajnalban elmegy és este ér haza. Tényleg nem szeret? Mit kéne másképp tennem?
2023. júl. 13. 13:00
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
96%
Biztos, hogy szeret téged, hiszen te vagy az anyukája. Szerintem tetszik neki hogy neked rosszul esik, ő még nem érti hogy miért.. kinövi majd. :)
2023. júl. 13. 13:14
 2/30 anonim ***** válasza:
95%

Mi a fenének kérdezel hülyeséget a gyerektől? Egyáltalán komolyan azt képzeled, hogy egy 1 év 3 hónapos, aki még beszélni se tud, tudja, mit jelent az, hogy szeretni, és ráadásul felelősséggel képes válaszolni?

Igen gyakori, hogy a ritkán látott apa, akivel csak játszik, míg te mindig ott vagy neki a napi rutinnal, nagyobb élmény neki.

Ha ennyire nincs önbizalmad, és pláne, ha egy majdnem csecsemő megnyilatkozásától akarod megkapni szeretethiányod fedezetét, menj pszichológushoz. Azt hiszem, a családi életeteken is lenne mit változtatni. Mért van távol napi 12 órát a férjed? És keress magadnak felnőtt társaságot és segítséget, mert valószínűleg ideges vagy a bezártságtól és magánytól.

2023. júl. 13. 13:15
 3/30 anonim ***** válasza:
97%
Menj el pszichológushoz! Önértékelési problémáid vannak! 15 hónapos, azt sem tudja mit beszél, te meg megsértődsz rajta! 🤦🏼‍♀️
2023. júl. 13. 13:15
 4/30 anonim ***** válasza:
0%

Ez nagyon szomorú.

Ne csak feltakaríts körülötte, hanem alakíts ki vele egy lelki kapcsolatot, lelki kötődést is.

A gyerek nagyon őszinte, ő nem tud csak azért szeretni, mert azt mondták, hogy anyát szeretni kell. Ennyi erővel mindenkit szerethetne, aki szembejön vele az utcán.

Ezt neked kell megalapoznod, és neked kell megteremtened ezt a bensőséges légkört is.

El nem tudom képzelni, hogy eddig mit csináltál, hogy a gyerek így beszél.

Tedd fel magadnak a legfontosabb kérdést: te szereted őt? Őszintén? És ezt éreztetted is vele?

Ha valójában nem, csak magadnak sem vallod be, és csak úgy csinálsz, mintha, azt a gyerek megérzi.

És akkor lehetsz te vele 0-24-ben is, akkor is azt fogja szeretni, aki csak 5 percig, de valójában és őszintén szereti őt.

2023. júl. 13. 13:16
 5/30 anonim ***** válasza:
95%

"Így beszél"? Sehogy nem beszél, mert még nem tud beszélni!

Ne tegyél már felelőtlenül még nagyobb lelki terhet az anyára, 4-es! Persze, hogy szereti a gyerekét, csak magányos és depressziós és elhanyagolt!

2023. júl. 13. 13:21
 6/30 anonim ***** válasza:
96%
15 hónapos! Semmit se tud semmiről, max. azt, hogy a kutya ugat. Neked viszont, mint szülő nem kéne egy bölcsődés szintjén lenni agyilag.
2023. júl. 13. 13:25
 7/30 babyboom567 ***** válasza:
100%
Gőze sincs arról,hogy mit kérdezel tőle!
2023. júl. 13. 13:28
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Es ugyan mond mar meg,hogy egy 15 hónapos hogy mondja meg neked,hogy csak a cixit szereti es apat?mondatokban beszel?ne legyel bolond legyezives... Fiam pont ennyi idos,es mindenre nemet mutat mert az most ujdonsag."szereted apat?"szereted tesót?"adsz puszit?"mindenre nemet mutat...
2023. júl. 13. 13:28
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

A masik meg,hogy lehet egy 15 honapos undok?meg verekszik?nem is tudja,hogy az verekedes,es hogy az rossz dolog ..

8

2023. júl. 13. 13:29
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugye nem komoly?!

Szerintem is önértékelési bajod van.

Az enyém 20 honapos. Ő is sokkal jobban elvan az apjával, ő is (most kíváncsiságból megkérdeztem) apát szereti, anyát nem.

Apa volt az első szava.

Ennek ellenére semmivel nem érzem kevesebbnek magam, mint apa.

2023. júl. 13. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!