Nem szeret a gyerekem?
Mi a fenének kérdezel hülyeséget a gyerektől? Egyáltalán komolyan azt képzeled, hogy egy 1 év 3 hónapos, aki még beszélni se tud, tudja, mit jelent az, hogy szeretni, és ráadásul felelősséggel képes válaszolni?
Igen gyakori, hogy a ritkán látott apa, akivel csak játszik, míg te mindig ott vagy neki a napi rutinnal, nagyobb élmény neki.
Ha ennyire nincs önbizalmad, és pláne, ha egy majdnem csecsemő megnyilatkozásától akarod megkapni szeretethiányod fedezetét, menj pszichológushoz. Azt hiszem, a családi életeteken is lenne mit változtatni. Mért van távol napi 12 órát a férjed? És keress magadnak felnőtt társaságot és segítséget, mert valószínűleg ideges vagy a bezártságtól és magánytól.
Ez nagyon szomorú.
Ne csak feltakaríts körülötte, hanem alakíts ki vele egy lelki kapcsolatot, lelki kötődést is.
A gyerek nagyon őszinte, ő nem tud csak azért szeretni, mert azt mondták, hogy anyát szeretni kell. Ennyi erővel mindenkit szerethetne, aki szembejön vele az utcán.
Ezt neked kell megalapoznod, és neked kell megteremtened ezt a bensőséges légkört is.
El nem tudom képzelni, hogy eddig mit csináltál, hogy a gyerek így beszél.
Tedd fel magadnak a legfontosabb kérdést: te szereted őt? Őszintén? És ezt éreztetted is vele?
Ha valójában nem, csak magadnak sem vallod be, és csak úgy csinálsz, mintha, azt a gyerek megérzi.
És akkor lehetsz te vele 0-24-ben is, akkor is azt fogja szeretni, aki csak 5 percig, de valójában és őszintén szereti őt.
"Így beszél"? Sehogy nem beszél, mert még nem tud beszélni!
Ne tegyél már felelőtlenül még nagyobb lelki terhet az anyára, 4-es! Persze, hogy szereti a gyerekét, csak magányos és depressziós és elhanyagolt!
A masik meg,hogy lehet egy 15 honapos undok?meg verekszik?nem is tudja,hogy az verekedes,es hogy az rossz dolog ..
8
Ez ugye nem komoly?!
Szerintem is önértékelési bajod van.
Az enyém 20 honapos. Ő is sokkal jobban elvan az apjával, ő is (most kíváncsiságból megkérdeztem) apát szereti, anyát nem.
Apa volt az első szava.
Ennek ellenére semmivel nem érzem kevesebbnek magam, mint apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!