Más is van vele úgy, hogy ha nem lehet saját gyereke, ne legyen örökbefogadott sem, inkább ne is legyen akkor egyáltalán?
Figyelt kérdés
2023. júl. 10. 13:02
21/25 anonim válasza:
Reméljük nem "ivartalanítottátok", mint egy macskát, nehogy a gondos nevelés után szaporodni merészeljen és növelje a népesség számát ;)
23/25 anonim válasza:
Kedves 10-es! A 2-es vagyok. 0-t, mivel nem érzem úgy, hogy felelős szülő lennék, nincs megfelelő anyagi hátterem hozzá. +Amúgy se szeretnék gyereket. Nem mindenkinek való :) Inkább saját magamra szánom a pénzemet és kiélvezem a szabadidőmet sírás, zajok nélkül.
24/25 anonim válasza:
Mennyi ősanya meg ősapa van itt :D Gondolom nektek a gyerek a saját boldogságotok miatt kellett, nem azért, hogy szebbé tegyétek a világot. Igen túlnépesedés van, senki nem mondta, hogy MO-n. Nem értem minek szültök, ha nem vagytok megfelelő szülők. A hozzájárulásotokból is kilehet szűrni, hogy alkalmatlanok vagytok.
25/25 anonim válasza:
"Gondolom nektek a gyerek a saját boldogságotok miatt kellett, nem azért, hogy szebbé tegyétek a világot."
Valóban nem azért szültem, hogy szebbé tegyem a világot, hanem, mert szerettem volna. Utólag is elnézést.
Egyébként meg ha valóban fogadtál volna örökbe, és nem itt gyártanád a kamudat, akkor tudnád, hogy aki karitatív célból meg nemeslelkűségből akarja, azt kiszűrik. Örökbe fogadni egyetlen okból engednek: mert gyereket akarsz. Nem azért, hogy jót cselekedj, vagy hogy "megments egy kis árvát." A gyereknek a legrosszabb, ha nem azért él veled, mert te ezt szeretted volna, hanem azért, hogy a saját egódat növeld azzal, hogy milyen csodálatos ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!