Más is van vele úgy, hogy ha nem lehet saját gyereke, ne legyen örökbefogadott sem, inkább ne is legyen akkor egyáltalán?
Nálunk kicsit nehezen jött a baba, ezért annak idején szóba került ez a kérdés. Akkor én is így gondolkodtam, mint te most.
Azóta, hogy nevelem a gyerekeimet (mert kettő is összejött), már úgy vagyok vele, hogy ennek nincs jelentősége. Minden kisgyerek szeretetre vágyik és mindegyik a szeretetre szeretettel válaszol. És csak ez számít.
Azzal, hogy nem felelősségteljes döntés saját gyereket szülni, amikor túlnépesedik a Föld meg tele vannak az árvaházak. Egyszerűen nincs észérv mellette , hogy az állatias ösztönöknek átadd az irányítást és ezzel hozzàjárulj a bolygónk pusztulásához. Lemásztunk màr a fáról szóval nem úgy kéne viselkedni mintha még mindig ott ugrabugrálnánk banán utàn kajtatva. 😅
Ja, te vagy a "tele vannak az árvaházak" válaszadó. Ezt sok kérdéshez leírod, mi meg, hogy nincs már árvaház régóta
Oké, elfogadom az indokot. :)
Vegán vagy amúgy?
6-os!
Afrikából fogadtatok örökbe?
8
Nem. Itthon. Semmi értelme onnan örökbe fogadni amikor itt is tele vannak a gyermekotthonok. No
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!