Babalátógatóba milyen ajándékot vigyek?
8 hetes kisfiú,távoli rokon.
Kérdeztük a szülőket,nem mondtak semmit,azt mondták,hogy se ruha,se pelenka nem kell..
Pár ezer forint értékben gondolkodtunk:jó minőségű textil pelenka esetleg jó ötlet?Mit tudtok még javasolni,ami esetleg hasznos?
Nekem nincs gyerekem,úgyhogy nem vagyok képben teljesen.
Szerintem vagy kérdezd meg, van-e valamire szüksége a babának vagy ajándékutalványt adj egy olyan helyre, ahol tuti vásárolnak. Valószínűleg mindenük megvan már, de a textilpelenka egészen biztosan. Ha mégsincs, akkor meg nem is volt rá szükségük, mert ez nagyon alapdolog.
Mi mindent megvettünk, mire jött a gyerek, nagyon nem szerettem volna, ha bárki bármilyen tárgyat hoz, mert egész biztosan ment volna tovább valahova.
Esetleg, ha őket nem akarod direktben megkérdezni, mert meglepetésnek szánnád, akkor kérdezd meg a nagyszülőket esetleg, vagy nagynénit/nagybácsit, aki jóban van velük.
Latom, mar megszuletett a dontes, de ha valaki esetleg megtalalja ezt a kerdest meg valamikor, annak irom:
Muszlin pelenka! En mindenkitol azt kertem ajandekba, imadom, picit dragabb kategoria, mint a sima textil.
Viszont mesesen puha az anyaga, emiatt hasznaltam szivesebben es nagyon szep mintakban, szinekben kapni, emiatt ajandeknak is tokeletes.
De betakarni is tokeletes vele a babat, vagy furdes utan megtorolni vele torcsi helyett, jol szivja a vizet, tobb meretben is kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!