A lányom nincs még 8 éves és úgy látom hogy kezd serdülni. Nem korai ez még?
En megértelek.
Lanyom 10 eves lesz,es en is feltem ot.
Bar meg nem cicisedik,de olyan szep magas vekony kislany(vagy inkabb mar nagylany?)tuti,hogy par ev es elkezdodik az "igazi buli"amikor is elkezd kacsingatni a fiuk felé,es ők is felé.
Barcsak még ovis lenne,ezt kivanom néha.
Miert lettem lepontozva?
Csak mert feltem a lanyomat,vagy mert megvisel,hogy novekedik es visszaforditanam, hogy újra kicsi legyen?
Netan mert par evet irtam,hogy jon a szerelmes korszak?ezekben mi a rossz??
15
Azért lettél lepontozva 15-ös, mert itt nem arról van szó, hogy anyuka hisztizik azon, hogy jaj, lassan felnőtt lesz a pici lánya, miért is nem marad óvodás örökre, hanem amiatt aggódik, és joggal, hogy valami szervi baja van a gyereknek.
Egy 10 évesnél már normális, ha serdül, nem nyavalyogni kell miatta, hanem örülni neki. Egy 7 és fél évesnél nem az, úgyhogy érdemes kivizsgáltatni.
Szerintem pedig vannak korán ero lanyok is,es nem hinném,hogy egy kis szőr marha nagy probléma lenne.
Osszevissza ijesztgetitek itt az anyukat.marha nagy tanacs,hogy vigye orvoshoz,meghogy biztos beteg a lany.
O is pont ezt akarja csinalni,hogy elviszi orvoshoz...
Valoszinuleg semmi baja nincs a kislanynak,csak tenyleg koran ero tipus
Nekem is volt egy kislany ismerosom,aki szőrösödött hét évesen es teljesen egeszseges volt.
En is nyolc evesen kezdtem,teljesen egeszseges vagyok.
Ha nem tetszik a valaszom nem kell mindjart lepontozgatni,eleg lenne figyelmen kivul hagyni vagy normalis hangnemben valaszolni.
De ugy latom ez itt a gyakorin nem nagyon megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!