Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A lányom nincs még 8 éves és...

A lányom nincs még 8 éves és úgy látom hogy kezd serdülni. Nem korai ez még?

Figyelt kérdés
Már kikértem egy elvileg hozzáértő véleményét, ő azt mondta hogy csak korán érő típus. Most azon vacillálok hogy elviszem a gyermek endokrinologiára,mert nem vagyok nyugodt. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2023. júl. 10. 06:32
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Ez a baj hogy csak fél év múlva tölti be a 8. évét.
2023. júl. 10. 07:17
 12/28 anonim ***** válasza:
33%
Normális. A mai fiatalok jóval korabban érnek, mint anno a szüleik
2023. júl. 10. 07:31
 13/28 anonim ***** válasza:
87%
Nem normális, de attól még lehet egészséges.
2023. júl. 10. 08:01
 14/28 anonim ***** válasza:
28%

En megértelek.

Lanyom 10 eves lesz,es en is feltem ot.

Bar meg nem cicisedik,de olyan szep magas vekony kislany(vagy inkabb mar nagylany?)tuti,hogy par ev es elkezdodik az "igazi buli"amikor is elkezd kacsingatni a fiuk felé,es ők is felé.

Barcsak még ovis lenne,ezt kivanom néha.

2023. júl. 10. 08:05
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
7 és fél évesen tényleg nem kéne még szőrösödnie. Vidd orvoshoz. Ha ott is azt mondják, hogy rendben van, akkor oké, de egy kivizsgálást mindenképp megér.
2023. júl. 10. 08:08
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 évesen menstruáltam és előtte már szőrösödtem. Az sem biztos , hogy normális volt, mert van is mindenféle hormon problémàm.
2023. júl. 10. 08:08
 17/28 anonim ***** válasza:
27%

Miert lettem lepontozva?

Csak mert feltem a lanyomat,vagy mert megvisel,hogy novekedik es visszaforditanam, hogy újra kicsi legyen?

Netan mert par evet irtam,hogy jon a szerelmes korszak?ezekben mi a rossz??

15

2023. júl. 10. 09:00
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat,sokat segítettek.
2023. júl. 10. 09:46
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért lettél lepontozva 15-ös, mert itt nem arról van szó, hogy anyuka hisztizik azon, hogy jaj, lassan felnőtt lesz a pici lánya, miért is nem marad óvodás örökre, hanem amiatt aggódik, és joggal, hogy valami szervi baja van a gyereknek.

Egy 10 évesnél már normális, ha serdül, nem nyavalyogni kell miatta, hanem örülni neki. Egy 7 és fél évesnél nem az, úgyhogy érdemes kivizsgáltatni.

2023. júl. 10. 09:53
 20/28 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem pedig vannak korán ero lanyok is,es nem hinném,hogy egy kis szőr marha nagy probléma lenne.

Osszevissza ijesztgetitek itt az anyukat.marha nagy tanacs,hogy vigye orvoshoz,meghogy biztos beteg a lany.

O is pont ezt akarja csinalni,hogy elviszi orvoshoz...

Valoszinuleg semmi baja nincs a kislanynak,csak tenyleg koran ero tipus

Nekem is volt egy kislany ismerosom,aki szőrösödött hét évesen es teljesen egeszseges volt.

En is nyolc evesen kezdtem,teljesen egeszseges vagyok.

Ha nem tetszik a valaszom nem kell mindjart lepontozgatni,eleg lenne figyelmen kivul hagyni vagy normalis hangnemben valaszolni.

De ugy latom ez itt a gyakorin nem nagyon megy.

2023. júl. 10. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!