Melyik nevet adnátok?

Figyelt kérdés

Szűcs vezetéknévhez.

Nevek: Ibolya, Hajnalka vagy Alíz

2023. júl. 6. 16:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
A Hajnalka illik legjobban a vezetéknévhez. A magánhangzósok kicsit összefolynak. De amúgy mindegyik szép név. Szerintem nem öregesek a virágnevek. Az Alíz is örök klasszikus.
2023. júl. 7. 03:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Hajnalka illik legjobban a vezetéknévhez szerintem is. Amúgy a három névből magában nekem az Alíz tetszik, de ezzel a vezetéknévvel nem hangzik annyira jól.
2023. júl. 7. 13:28
 13/15 1112 ***** válasza:

Alízzal nekem kicsit összefolyik, olyan "szürcsöléses", olyan Szű Csalíz. :):)

Másik kettővel szerintem jól hangzik.

Hajnalka szerintem sokkal szebb is, meg fiatalosabb is.

De amúgy az Ibolya is jó név, teljesen vállalható, de nekem egy picit idősnénis, de nem baj. Attól még lehet jó , tetszhet valakinek. Én, ha az Ibolyát adnám, biztos, hogy mindenképpen adnék mellé valami fiatalosabb keresztnevet 2. keresztnévnek. Az Alíz meg a Hajnalka pl nem annyira passzolnak mögé, de még lehetnek jók attól még.

Ibolya után pl lehetnek jók: Mónika, Tatjána, Dalma, Klaudia, Noémi, Anita, Tiana, Helga, Ninetta, Linett, Norina, Donatella, Adrienn, Miléna, Kiara, Réka, Melinda, Júlia, Julietta, Inez, Ineza, Diána, Lilla, Dominika, Amélia,

2023. júl. 10. 16:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Ibolya
2023. júl. 10. 20:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Alíz vagy Hajnalka.

Ibolya helyett inkább az Imola,Viola,Violetta nevet adnám.

Nekem az Ibolya névről mindig az idős nénik jutnak az eszembe.

2023. júl. 25. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!