Melyik nevet adnátok?
Figyelt kérdés
Szűcs vezetéknévhez.
Nevek: Ibolya, Hajnalka vagy Alíz
2023. júl. 6. 16:26
1/15 anonim válasza:
Szerintem az Ibolya illik a vezetéknévhez.
Viszont ha nem tudtok dönteni akkor az egyiket adhatjátok második névnek is pl:
Szűcs Hajnalka Alíz.
Szűcs Ibolya Hajnalka.
Remélem tudtam segíteni!😊
2/15 anonim válasza:
Én a Hajnalkát adnám ezek közül. Az Alíz nem tetszik, az Ibolyával elfogult vagyok rokon miatt, de jó az is szerintem.
3/15 anonim válasza:
Az Ibolya és a Hajnalka idősebb nőhöz illő név, nem kislánynak való. Akkor inkább az Alíz (bár ez sem a stílusom)
4/15 anonim válasza:
Önmagában az Alíz tetszene, de a magánhangzósok kicsit beleolvadnak a vezetéknévbe (csalíz, csibolya).
Inkább a Hajnalkát választanám emiatt.
7/15 anonim válasza:
Aliz, mert csak ez tetszik a 3 közül..
8/15 anonim válasza:
3,az azert megvan,hogy az idosebb Hajnalka nevu nok is voltak egyszer kislanyok?
Szerintem a Hajnalka a legjobb
Inkabb mondanam az Ibolyát öreges nevnek mint a Hajnalkát.
10/15 harebell válasza:
Nekem mindhárom név tetszik, a Szűcs vezetéknévvel az Alíz kevésbé, nekem is picit összefolyik, de még "belefér". Talán az Ibolyát választanám, de amúgy tényleg mindhárom jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!