Melyik nevet adnátok ezek közül? Újváry a családnév
Figyelt kérdés
Regina, Laura, Abigél, Flóra, Diána, Heléna, Amélia2023. máj. 22. 15:58
2/14 anonim válasza:
Ha csak egyet lehet mondani, akkor Laura.
De szerintem ugyanolyan jó a Regina, Flóra, Diána is.
3/14 anonim válasza:
Mivel mássalhangzóra végződik, így inkább a magánhangzóval kezdődő nevek illenek inkább szerintem.
4/14 anonim válasza:
A Regina kicsit nyelvtörős a vezetéknévvel, de a többi szerintem jól passzol. A Flórát vagy a Laurát adnám.
5/14 anonim válasza:
#3 Írásban lehet, hogy mássalhangzóra végződik, de kiejtés szerint nem. Pont ezért én mássalhangzóval kezdődő nevet adnék, mert pl. az Abigél vagy az Amélia szerintem összefolyik, és olyan, mintha "Újvária Bigél" vagy "Újvária Mélia" lenne.
A Reginával kicsit túl sok "r" van egy kupacon (raccsolók rémálma).
Nekem a Heléna tetszik legjobban, és szerintem a vezetéknévvel is az cseng a legszebben. A Laura, Flóra és Diána sem rosszak, de én egyéb okok miatt ezeket nem adnám.
7/14 anonim válasza:
Heléna, Abigél, Diána, Amélia. Mindenképpen valami elegánsabb, nőies nevet, mint ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!