Milyen baba tusfürdőt és sampont ajánlott venni a kisbabának? Ti milyeneket használtatok?
Figyelt kérdés
Láttam olyat ami sampon és tusfürdő a Gabitól. Ez jó lehet? Első baba2023. jún. 24. 20:28
11/20 anonim válasza:
Remélem aki pontozgat, az legalább ilyenkor átél egy kiadós orgazmust. 😄
12/20 anonim válasza:
La roche posay lipicar.
Mindkettő melegkiütéses, ez az egyetlen ami enyhíti nekik a nagy melegekben.
13/20 anonim válasza:
Semmi nem jó,úgy látszik. Tegyük a babákat vitrinbe basszus, és nézegessük üvegen keresztül...
14/20 anonim válasza:
Amíg nem mászott, addig semmit. Sima vízben fürdettem mind a 2 gyerekemet. Mert totál felesleges addig igazából.
Utána pedig a neogranormon tusfürdőjét használtuk a naggyal, a kicsivel meg lidliset.
15/20 anonim válasza:
Baby love sensitivet használok. Születésétől igazából. Télen is nagyon meleg volt a hálószobánkban így a fiam fejecskéje megizzadt, na meg a mostani időjárásban muszáj valamit mert savanyú illata van a kis buksijának. Sosem volt száraz a bőre se koszmoja.
16/20 A kérdező kommentje:
Baby love és Gabi sensitivre gondoltam én is ha jó a bőrének. Köszönöm a válaszokat, bár ezeket a lepontozásokat és sem értem 🤷♀️
2023. jún. 25. 03:17
17/20 anonim válasza:
Gabit csak akkor ha ekcémára nem hajlamoselképzelhetetlenül eonda lett a bőre a fiamnak
Pedig olyan finom az illata
19/20 anonim válasza:
Weleda Calendula fürdetőt használtam.
20/20 anonim válasza:
Babylove Sensitive. Nekunk meg a gyerekorvos is a Babylove termekeket ajanlotta (furdeto, popsikrem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!