Rosszul alszanak a babák ejjel ilyen melegben? Az éjszaka közepén felsírt az 7 hónapos gyerekem,alig lehetett megvigasztalni,meg is kellett etetni,pedig soha nem kajal ejjel. Este is nehezen aludt el.
Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 07:16
11/13 anonim válasza:
Én szeretem a meleget, a férjem nem. A lányunk inkább a férjem hőérzetét örökölte. 27 fok van bent napközben, ez altatásra (fél 10 körül) visszahűlt 25-re kb. Klímát idén még nem kapcsoltunk. Egy hosszú bodyban és egy vékonyka, egy rétegű hálózsákban átaludta az ejszakát. Előtte két hétig nyűglődős volt, de az nem a meleggel volt összefüggésben szerintem. Egyébként nálunk most napról napra változik, hogy miben alszik, tél elején is így volt ez. Ki kell tapasztalni kinél mi jön be. Én pl. ha 35 fok lenne bent sem tudnék egyszál bugyiban aludni, nem szeretem. A férjem meg 24 fokban is egy alsógatyában alszik. Nem vagyunk egyformák. A babák sem azok.
12/13 A kérdező kommentje:
26,5 fok volt ejjel,egy rövid ujjú body volt rajta csak.7,5 hónapos a babám.
2023. jún. 23. 14:26
13/13 anonim válasza:
Fogzással hogy álltok?
Az ilyen felsírós fájdalom az is lehet.
Vagy simán csak rosszat álmodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!