Muszaj váltani a cumi méreteket? Pl. Egy 7 hónapos nem használhat 0-2 es cumit?
Etető- vagy játszócumi?
Etetőből nem gond, sőt, jót tesz, ha minél tovább szűkebb lyukúból kapja.
Játszócumiból viszont balesetveszélyes. Egyrészt eleve 3 hónap után ki kell dobni, akkor már igazán vehetnéd a nagyobbat.
Másrészt a kis cumit egy idő után akár a fogójával együtt is képes a szájába venni
Dehogy muszáj. Én a kisebbik lányommal végig nullás méretű cumit használtunk. Kapott nagyobbat de az nem kellett neki,sírt a szokásosért.
Most a fiam ugyanez egy az egyben. Ő is kapott ajándékba ugyanazt a márkát csak nagyobbat, de úgy elhajította messzire, hogy öröm volt nézni 😅 Most 1,5 éves de még mindig a nullás cumi kell neki.
A cumisüveg ugyanez volt mindhárom gyerekemnél, csak a nullás, sose volt ebből bajunk.
Aki azt írja, hogy a kisebb cumi teljesen belefér a szájába, az látott már cumit? A nagyobb cuminak is ugyanakkora a műanyag része, csak a szilikon ,cumi része nagyobb. Tehát ugyanúgy beférne az egész a szájába.
Nekem eddig mindkettő végig a legkisebbet fogadta el, vettem nagyobbat is, de nem kellett nekik, kiköpték. Ja és kisebből is lehet 3 havonta újat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!