Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rosszul alszanak a babák...

Rosszul alszanak a babák ejjel ilyen melegben? Az éjszaka közepén felsírt az 7 hónapos gyerekem,alig lehetett megvigasztalni,meg is kellett etetni,pedig soha nem kajal ejjel. Este is nehezen aludt el.

Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 07:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Feltehetöen nem éhes, hanem szomjas ilyen melegben. (Föleg, ha még be is van öltöztetve hálózsák + body és egyebekbe)
2023. jún. 23. 07:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát az enyém nem bírja a meleget, amíg hajnali 2-kor be nem kapcsoltam a légkondit (28 fokot mutatott, pedig nyitva volt az ablak), addig merő nyűglődés volt az éjszaka. Mondjuk én sem tudok ilyen melegben aludni, szóval érthető.
2023. jún. 23. 08:14
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

14 honaposom egesz ejjel forgolodott nyafizott.

Egy szal bodyban aludt,a takarot (vekony pelenkat tettem ra)lerugtacsurom viz volt az egesz gyerek

Nagyon nem birja a meleget.

2023. jún. 23. 08:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A babák?

A 4 évesem vagy 3x kelt inni, a 1.5 évesem is 4x.

Én hajnali 2kor megébredtem, 5ig fenn voltam.

Férjem is aludt talán 4 órát.

Pokoli idő van. 27fokot mutatott a hőmérő, nyitva minden ablak.

Klímánk még nincs

2023. jún. 23. 08:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A férjem gatyában én bugyiban a 4 hónapos meg pelenkában próbált volna aludni, de csak nyűglődtünk.

Nekem állandóan ihatnékom volt, a pici meg bújt volna cicihez de egy merő csutak volt a bőre, nem esett jól neki, szóval szenvedtünk.

Egyikünk sem bírja a meleget.

S még jóformán sehol sincs a nyár.

2023. jún. 23. 08:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyan nem babák, 5 és 3 évesek. De 28 fok van a lakásban. A kicsi elalvás előtt megivott 3 teljes pohár vizet és éjszaka 1x kelt inni. Aztán 5:45-kor már kukorékolt. A nagyobb tudtommal átaludta az éjszakát,de elég morcos fejjel kelt. Én alig alszom, izzadok, szenvedek. Alig várom jöjjön a ma esti hidegfront.
2023. jún. 23. 09:03
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Az enyémeket nem zavarja. Ugyan már 7 és 3 évesek, de babaként sem zavarta őket. A kicsi felkelt egyszer inni, de nála ez előfordul nem melegben is. A lakásunk viszonylag hűvös amúgy, mert jó helyen van, persze a napokig-hetekig tartó kánikulát mi is megérezzük, de nagyjából akármelyik rokonnál/barátnál akiknél jártam a napokban, érezhetően melgebb volt, mint nálunk.
2023. jún. 23. 10:45
 8/13 anonim ***** válasza:
69%

Miben altatod? Kb hány fok van bent?

Valószínű szomjas lehetett.

7.5 hónapos babámat csak egy talpas pizsiben és egy vékony kifogóval (kb textilpelenka vékonyságú, de nagyméretű fürdőlepedővel) altatom.

Átaludta az éjszakát.

2023. jún. 23. 10:57
 9/13 anonim ***** válasza:
67%
Én is keltem este. Lehűtöttük a szobát, de visszamelegedett hajnali 3-ra. Akkor levettem a hálóinget és úgy aludtam tovább.
2023. jún. 23. 12:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Legyen víz bekészítve, ilyenkor itasd meg.
2023. jún. 23. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!