Mikortól használtátok csak biztonsági övvel az autósülést?
110cm és 20kg a fiam. De még mindog az ülés csatját használjuk. Simán tartja, 5pontos.
A biztonsági öv vágná a nyakát, meg számomra furán áll még neki. Én így vagyok nyugodtabb.
22kg-ig írja saját övvel, 36kilóig a kocsiéval. Szet lehet szedni csak ülésmagasítónak is.
De köszi a lepontozást...
Nekem biztonságosabb szabályosan bekötni egy olyan övvel, ami fix, illeszkedik a gyerekhez, mint a kocsiéval, ami "nem tartja ott" gyereket, emellett vágja a nyakát
De mibdenki ugy csinálja, ahogy jónak látja.
Mi Cybex Pallas gyerekülést használunk, annak sosem volt saját öve, csak pajzsa, amit az autós övvel lehet rögzíteni.
Nem tudom, ti milyen ülést használtok, de mi nemrég vettük ki a pajzsot, mert már egyszerűen túl szűk volt neki alatta. A lányom márciusban múlt 2 éves, de 94 cm és olyan 14+ kg, az ülése támlája úgy van állítva, hogy a vállán az öv pont jó helyen legyen.
Ha látnám, hogy jól védi az autós öv, nem szívatnám a másikkal pluszban. Ha félsz, hogy bevág a nyakába, lehet kapni ilyen övre rakható védőtokot, ami tompítja az öv élét.
Oké, teszek rá védőtokot. De akkor is a fején megy át kb az öv.
Túl magasan van igy is a felső pontja, nagyon nem tartom biztonságosnak így.
17
Ezekben az ülésekben az övet tereli az autósülés
Biztosan nem a nyakán megy àt…
Nyilván tudod, milyen ülésünk van pontosan 🤦♀️
Nem, a mienkben nincs övterelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!