Mit csináljak? Hogyan lehetne újra intenzívebb a szexuális életünk?
A tanácsotokat szeretném kérni.1 éves múlt a kisfiam, de sajnos a szexuális életünk egyenlő a nullával:( Miattam sajnos, egyszerűen nincs kedvem, energiám összebújni a párommal. Mielőtt terhes lettem nagyon intenzív volt e téren az életünk de mióta megszültem jó ha hetente kéthetente egyszer „rá veszem” magam hogy össze bújjunk. Szülés előtt se voltam vékony és nagyon sok maradt rajtam szülés után is ez is feszélyez engem…. Nem érzem magam nőiesnek.:( Hiába való volt a sok fogyókúra mozgás semmi nem ment le De valamit kezdenem kell mert nem szeretném a páromat emiatt elveszíteni:(
Ha tudtok légy szíves segítsetek mit csináljak mert ez így nem mehet tovább…..
Köszönöm!
Ha a babával van egy kialakult napirendetek akkor jó mert este ha letettétek van időtök.
igyatok meg egy pohár bort, v. teát sőt ha tehetitek vacsorázzatok kettesben és együtt is lehet zuhanyozni v. fürdeni utánna aztán szeressétek egymást.
ha a kedvesed nem érzékelteti veled hogy csúnyának lát akkor Te se gondold ezt... majd lefogysz.
ha van segitség aki vigyáz a babára akkor használjátok ki és legyetek otthon kettesben.
beszélgessetek arról hogy gondoljátok mit hogyan szeretnétek ezután. szinesitsétek a palettát főleg ha csak este tudtok együtt lenni ez nagyban behatárolja a lehetőségeket.
a legtöbb pasi nem önző ilyen téren de nekik is vannak igényeik ez tény. fontos hogy tudja szereted de nekik igy lehet a legjobban megmutatni nem szavakkal hanem tettekkel.
Ami a kilókat illeti, nem tudok segíteni, mert én az ellenkezőjével küzdök (hogy legalább az 50 kilót sikerüljön tartani...)
Ami a szexet illeti, "evés közben jön meg az étvágy". Szerintem akkor kaphatsz jobban kedvet, ha Te kezdeményezel.
Vagy olyat is csinálhatsz, hogy kézzel kényezteted, ilyenkor neked "nem kell felizgulni" sem levetkőzni, bár én ilyenkor legtöbbször kedvet kapok. :o)
Egyébként valószínűsítem, hogy a súlyoddal ő nem problémáz, hanem csak Te. És lehet kapni szexi fehérneműt minden méretben.
Ami a fáradtságot illeti, az nagyon ismerős, de nekem az a tapasztalatom, hogy csak addig kell rávenni magamat, amíg neki kezdünk, utána már elfelejtem, hogy mennyire kipurcantam. (Igaz, a férjemnek ehhez jó érzéke van, és ha látja rajtam, hogy nagyon ki vagyok, akkor inkább ő kényeztet :o)
És néha nekilátunk hétvégén délután, ha a lányaink alszanak. Vagy amikor anyósom elviszi őket magához, na az a legjobb. :o)
Egyébként mi szoktunk tök sötétben is lenni, vagy egy pici éjjeli fény mellett is.
Kitartás, és tényleg menni fog, sokszor csak elhatározás kérdése, aztán az öröm is jön magától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!