Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekek óta nulla szexuális...

A gyerekek óta nulla szexuális vágy?

Figyelt kérdés
Két kicsi gyerekem van, és azt kell megérnem, hogy megszűnt bennem a szexuális vágy. 3 évvel ezelőtt nem lehetett velem bírni, aztán mióta megszülettek a gyerekek, az utolsó gondolatom a szex. Állandóan hulla vagyok, de biztos nem csak ez az oka. Amikor kettesben elutaztunk pihenni, akkor sem jutott eszembe a szex. Szegény férjem meg szenved. Mit tegyek? Már próbáltam a borozást, a gyertyafényt, de semmi... más is járt már így? Mi bajom van vajon?
2011. máj. 7. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy ezzel egyedül... :-(
2011. máj. 7. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
:( én sem tudom, mi van velem.. :S
2011. máj. 7. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:

2és fél éves és 11hónapos gyerkőc mellett tudom miről beszélsz...

amíg csak egy volt,még úgy ahogy működött.aztán egyre fáradtabb lettem,megint szoptattam....és majdnem hogy 2-3hetente 1-2alkalommal voltunk együtt.

aztán leültünk átbeszélni a dolgokat,mert ez így nem normális.elmondtam neki,hogy valahogy átalakultam.amit korábban szerettem,most nem is érdekel(mint pl ha a nyakam,fülem puszilgatja)és beiktattuk a "muszáj együtt lenni" dolgot.és amikor már 3-4napja minden este együtt voltunk,újra kezdtem megízlelni az "ízét".

vagyis igaz a mondás,evés közben jön meg az étvágy.

Próbálj nem csak a megszokott helyen együtt lenni,pl nappali,vagy konyha...ha az segít,nézzetek együtt erotikus filmeket.és ha ki tudsz kapcsolni,ha nincsenek veled a gyerkőcök,akkor vigyétek el valakihez addig őket.

2011. máj. 9. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem is volt idoszak mikor igy ereztem de a ferjem kedverert akkor is egyudt voltunk egy heten legalabb ketszer.most is 2-3 egy heten.es tenyleg igaz h eves kozben megjo az etvagy ahogy az elozo hozzaszolo is irta.nekem segit ha romantikazunk vagy szexi fehernemut veszek fel
2011. máj. 9. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Ismerem ezt a problémát!

Ráadásul én a szülések után jó pár hónapig, ha együtt is voltunk, vagy fájt vagy nem éreztem semmit.

Aztán egyszer csak újra fellobbant a láng és ezért most jön is a harmadik babánk!(véletlenül):)

szerintem ha az ember nem erőlteti és nem görcsöl rajta akkor minden magától rendbejön.-Sokat köszönhetek a férjemnek, ő nagyon türelmes volt hozzám.

Légy türelmes magaddal!

2011. máj. 9. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is ugyanez a helyzet.

2,5 és 4 évesek a gyerekek.

Szerencsére az én férjemnek nagy az étvágya, na és türelmes is:)

Szóval múltkor hazajött délben és hirtelen elkapott...

Valami újat csempésszetek bele a hétköznapokba!

2011. máj. 9. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!