A gyerekek óta nulla szexuális vágy?
2és fél éves és 11hónapos gyerkőc mellett tudom miről beszélsz...
amíg csak egy volt,még úgy ahogy működött.aztán egyre fáradtabb lettem,megint szoptattam....és majdnem hogy 2-3hetente 1-2alkalommal voltunk együtt.
aztán leültünk átbeszélni a dolgokat,mert ez így nem normális.elmondtam neki,hogy valahogy átalakultam.amit korábban szerettem,most nem is érdekel(mint pl ha a nyakam,fülem puszilgatja)és beiktattuk a "muszáj együtt lenni" dolgot.és amikor már 3-4napja minden este együtt voltunk,újra kezdtem megízlelni az "ízét".
vagyis igaz a mondás,evés közben jön meg az étvágy.
Próbálj nem csak a megszokott helyen együtt lenni,pl nappali,vagy konyha...ha az segít,nézzetek együtt erotikus filmeket.és ha ki tudsz kapcsolni,ha nincsenek veled a gyerkőcök,akkor vigyétek el valakihez addig őket.
Ismerem ezt a problémát!
Ráadásul én a szülések után jó pár hónapig, ha együtt is voltunk, vagy fájt vagy nem éreztem semmit.
Aztán egyszer csak újra fellobbant a láng és ezért most jön is a harmadik babánk!(véletlenül):)
szerintem ha az ember nem erőlteti és nem görcsöl rajta akkor minden magától rendbejön.-Sokat köszönhetek a férjemnek, ő nagyon türelmes volt hozzám.
Légy türelmes magaddal!
Nálunk is ugyanez a helyzet.
2,5 és 4 évesek a gyerekek.
Szerencsére az én férjemnek nagy az étvágya, na és türelmes is:)
Szóval múltkor hazajött délben és hirtelen elkapott...
Valami újat csempésszetek bele a hétköznapokba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!