Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy viselitek, ha a gyerkőc...

Hogy viselitek, ha a gyerkőc hány?

Figyelt kérdés

Ha az én babám kaja közben félrenyel és öklendezik,már akkor hányingerem lesz,és volt,hogy át kellett adnom az etetést a férjemnek, annyira rosszul voltam.

Már előre félek,hogy mi lesz,ha elkap valami hányós vírust a gyerkőc.

Ti nem vagytok rosszul,ha más hány? Hogy lehet ezen túlesni?

2008. dec. 30. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet könnyű így neked :( Sajnálom :(

Pedig biztos lesz olyan szitu később is, hogy te tartod majd a gyereked homlokát a vödör fölött...

Próbálj meg valahogy lelkileg felkészülni erre, mert ha beteg a gyereked, akkor RÁD van a legnagyobb szüksége!!! Csak RÁ gondolj, hátha akkor nem leszel rosszul.

2008. dec. 30. 15:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Sokáig azt hittem hogy egyedül vagyok a hányásfóbiámmal, de azóta találkoztam pár másik emberrel is:-)

Én is kérdeztem, mit csinál ilyenkor? "kimegyek, hányok és megyek vissza a gyerekemhez"-mondta-)

Na , én a terhességtől is ezért rettegtem, mert tuti hányni fogok, és azt nem élem túl-hál isten még hányingerem sem volt.

a gyerkőc váratott magára fél évig, mikor először visszaadta a krumplis-répát, majd pár napra rá a céklás krumplit. Na egyik sem volt szép, de igazából jobban megilyedtem, mint hogy azzal foglalkoztam volna, hogy hányt...

Tényleg, ha az embernek a saját gyereke van ilyen helyzetben, kicsit másképp látja. És ezek a hányások még nem olyan felnőttesek, max egyféle kaja jön vissza belőle, és ez nem olyan szörnyű-legalábbis nagy örömömre én így tapasztaltam.

Mi is viccelődtünk férjemmel, hogy majd ha hány a gyerek, hazahívom és ő fogja feltakarítani, ehhez képest az első a nyakamba ment, a másodiknál meg mosogattam, és férjem kiszólt, hogy jöjjek, mert a gyerek kirakta a céklát a szőnyegre, ő meg felette tartotta, meg sem merte mozdítani.

De túléltem, te is túl fogod, hidd el, max szarul leszel. De a gyerekedet nem fogod ott hagyni.)

2008. dec. 30. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!