Ha egy étteremben egy gyerek kb. 10 másodpercenkent visít már fél órája (egy elkerített rendezvényen)), de még így is hallani és másik vendég odamegy szólni, hogy fejezzék már be, mert idegesíti, az bunkóság?
23 zartkoru rendezveny volt.
Ha en kiberelek magamnak egy helyet meg a csaladomnak, nehogy mar a gyerekemet ne vigyem magammal.
25
Nem
Az a hibás, aki egy zártkörű rendezvény esetén annak ellenére beül, hogy tudja, hogy az ilyesmi zavarja.
Vagy esküvő, vagy szülinap van, ahol gyerekek és /vagy részegek is vannak. Hangosabb zenével.
Vagy munkahelyi csapatépítés vagy osztálytalálkozó, akik megint nagyon hangosak.
Szóval, ha én ezeket nem birom, akkor azon a napon máshova megyek.
Engem nem zavar, simán beülnék.
Más kérdés, hogy egy esetben maradok a visitó/ túlpörgött gyerekkel, és nem elviszem kiszellőztetni a fejét vagy épp aludni, ha én vagyok az ünnepelt, ha a gyerek az ünnepelt, vagy ha tanu vagyok stb..
Tehàt peotokolláris feladataim vannak.
Mondjuk ilyen esetre meg számítok, vagy nem viszem vqgy van aki átveszi erre az esetre.
De mondom, ilyen egyikkel sem fordult még elő..
Mindig időben kezeltük..
Már làtom mit és mikor nem fognak bírni..
Volt, hogy 2 fogád közt mentünk egy kört
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!