Ha egy étteremben egy gyerek kb. 10 másodpercenkent visít már fél órája (egy elkerített rendezvényen)), de még így is hallani és másik vendég odamegy szólni, hogy fejezzék már be, mert idegesíti, az bunkóság?
7es én meg mosolyogva tarkón cseszerinteném a hisztis neveletlen kölködet veled együtt. ha nem tudod nevelni akkor el is lehet menni onnan, nem tönkretenni jópár ember kikapcsolódását. Gondolom azért se szólnál ha szent porontyod épp szuszukálna az étteremben egy babakocsiban, én meg a mellettetek lévő asztalnál elkezdném zenéltetni a vonósnégyest és a gyereked felébredne.
ha már magadtól nem méred fel ésszel hogy ha emberek közé megyünk akkor nyilván be kellene tartani a társas érintkezés alapvető szabályait. Azért mert te kipottyantotál egy gyereket még nem borul előttetek térdre senki.
11es kommenteden jót visítottam.
Azert mert te törzsvendeg vagy, másnak kuss a neve... te letojod hogy kibérelték. Ők meg letojják, hogy törzsvendég vagy. Szoval 1-1
Lássuk, mikor szoktak az emberek termet bérelni?
- Esküvő-sok részeg üvölt
- Osztálytalálkozó-sok felnőtt üvölt
- Családi ünnepi esemény-sok felnőtt és gyerek üvölt
- Legénybúcsú/leánybúcsú-sok felnőtt üvölt
- Osztálykirándulás-sok gyerek üvölt
- Tejfakasztó buli-sok részeg üvölt
- Gyerekzsúr-sok gyerek üvölt
Tanulság: Kedves törzsvendég! Ha ezt a feliratot látod a törzshelyeden: "Zárt körű rendezvény", ne menj be! Lehet, hogy szerencséd lesz, és épp halotti tor zajlik, de az esetek 90 százalékában nem😁
Élettelen....
Ez legyen a legnagyobb gondod az életedben
Autista gyerek anyjaként mondom, hogy a legtöbb társamnak teljesen el van gurulva a gyógyszere. Én tudtam, hogy a gyerekem zavart másokat kb 4 éves koráig, iszonyúan szégyelltem, hogy visít, vinnyog, hisztizik, üvölt, nagyon kevés helyre jártunk, de volt, ahova egyszerűen muszáj volt menni. Gondolom ez is ilyen volt, ilyenkor ki kell bírni. Nem tudhatod, hogy havi egyszer mozdul-e ki és épp ott vagy. Azt meg elhiheted, hogy a szülőt 10000x jobban zavarja a gyereke visítása, mint bárki mást, mert ő évek óta hallgatja, ha le tudná állítani leállítaná, senki sem élvezi ezt. Nyilván a gyerek olyan, hogy nem tudja, sokaknak meg olaj is a tűzre, hogy ilyenkor foglalkoznak velük, az ignorálással még "elviselhetőbbek".
Szerintem nem szabad úgy közösségbe menni, hogy nem tudjuk betartani a normákat, a gyerekeket minimális mértékben kell szoktatni ilyesmihez, és mivel ez ciki is, idegesítő is, szerintem mindenki így jár el, senki sem szivatja magát és másokat feleslegesen, aki igen, az bolond, vele nem lehet mit kezdeni.. Szóval én a legjobbat feltételezem és tűröm, ha nem bírom lelépek. Anyám, bár annyiból állna, hogy csak megnyomjuk a kikapcs gombot és a gyerek abbahagyja, mikor bárkit zavar:D
Bolondokkal ne vitatkozz, a többiről meg feltételezd a legjobbat. Amúgy ja, csak te pattantál volna fel, szóval esélyes, hogy a te idegeid gyengébbek a többiekénél, de gondolom ezzel tisztában vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!