Mekkora felelőtlenség vidékiként autó nélkül gyereket vállalni?
2 gyerek, 7 számjegyű fizetés, 0 autó. Köszönöm, jól megvagyunk. Sose volt még olyan helyzet, amit ne oldottunk volna meg gyalog, biciklivel, taxival (vagy vonattal, repülővel :) ).
Megyeszékhely, belváros, minden a szánkban.
16! Avagy kérdező! Jól mondod, lehet mindenhová gyalog menni, biciklivel meg busszal-vonattal.
Csak ugye ezt nem kéne poénnak venned, mert amúgy az a vicces, akinek ez nem egyértelmű. Az autó alapvetően nem egy létszükséglet, csak páran megpróbálják a saját kényelmüket megracionalizálni, hogy de márpedig az. Ha csak valaki nem tanyán él, vagy 200 lelkes zsákfaluban, ahová napi három busz jár, az meg tudja oldani az életét gond nélkül kocsi nélkül is.
En nagyon szivesen gyalogolok,kicsi faluban elunk,a legkozelebbi varos 15 kmre van tolunk.iskola itt van,gyalog hordjuk a nagylanyt,a kicsivel.minden nap.legalabb megvan a napi seta ketszer
Nekem nincs is jogositvanyom.
Viszont van autonk,ferjem vezet.
En sokkal nyugodtabb vagyok,mert ha nem megy buszbbe a varosba pl hetvegen(egy sem megy)akkor be tudunk menni pl szulokhoz.(ott laknak a szuleink)
Bevasarolni is autoval jarunk.
De tenyleg keveset hasznaljuk az autot
Felig tankoljuk honap elejen es a kovetkezo honap elejen meg van benne boven uzemanyag.
Mit jelent a vidék? A pestieknek a közepes méretű város is vidék. Illetve a nagyobb városok is. 😅 Nekem, mint városinak a vidék a tanyákat, falukat jelenti, ahol több a zöld, mint az épület.
Én soproni vagyok, egyetemváros. Autó nélkül nőttünk fel a testvéremmel, de nem éreztük a hiányát, boldogan elsétáltunk bárhová városon belül (ugyanis minden elérhető volt) vagy ha nagyon kellett, buszoztunk. Messzebbre menve pedig vonatoztunk.
Most falun élünk, szerencsére sokat nem kell a városba mászkálni. De így is szívás, hogy nincsen autó. Gyerekkel talán nagyobb szívásnak is élném meg. Én falura nem vállalnék gyereket autó nélkül és a gyereket sem szívatnám az állandó buszozással.
Tanyasi vidékre pedig alap az autó.
11-
Látod - téged sem kellet volna!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!