Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a 9 hós csecsemőtöknek...

Ha a 9 hós csecsemőtöknek enyhe láza volt, ami másnapra teljesen elmúlt, elvinnétek orvoshoz?

Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 09:02
 1/7 A kérdező kommentje:
Életvidám, eszik rendesen. Semmi jelét nem mutatja betegségnek.
2023. jún. 12. 09:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. jún. 12. 09:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, ha már nem lázas és jó a kedve, étvágya. A fogzás is okozhat emelkedett test hőt.
2023. jún. 12. 09:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vinném, de ez én vagyok. Ha téged megnyugtatna, akkor hívd fel az orvosod és kérdezd meg, ő mit javasol.

(A nagyobbnak 2,5 évesen volt egy napig 40 fokos láza, ami max 39-ig ment le lázcsillapítóval együtt is, másnap meg mintha semmi baja nem lett volna. Minthogy szombaton volt lázas, amikor nem volt rendelés, hétfőn azért bevittem az orvoshoz, hogy nézzen rá, de addigra már teljesen önmaga volt, se láz, se maradványtünet, semmi, az orvos meg csak vonogatta a vállát, hogy nem igazán tud ezzel mit kezdeni, vannak ilyen vírusok, legyőzte a kis immunrendszere, örülünk. Azóta se volt ilyen.)

2023. jún. 12. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem
2023. jún. 12. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most a fiam hetvegen hoemelkedeses volt(kedve jo),igaz o mar 14 honapos.meg ma sem vittem orvoshoz,mert egyebkent mas baja nem volt

Most kezd folyni az orra,ugyhogy holnap elviszem megnezetni.

Egy nap laz utan nem vinnem el semmikepp.

2023. jún. 12. 09:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, magas láz esetén is csak 3 nap után viszem, hisz ha vírus akkor addigra javul , és arra úgysem kell antibiotikum. Tüneteket pedig én is tudok kezelni.
2023. jún. 12. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!