Ha a 9 hós csecsemőtöknek enyhe láza volt, ami másnapra teljesen elmúlt, elvinnétek orvoshoz?
Én nem vinném, de ez én vagyok. Ha téged megnyugtatna, akkor hívd fel az orvosod és kérdezd meg, ő mit javasol.
(A nagyobbnak 2,5 évesen volt egy napig 40 fokos láza, ami max 39-ig ment le lázcsillapítóval együtt is, másnap meg mintha semmi baja nem lett volna. Minthogy szombaton volt lázas, amikor nem volt rendelés, hétfőn azért bevittem az orvoshoz, hogy nézzen rá, de addigra már teljesen önmaga volt, se láz, se maradványtünet, semmi, az orvos meg csak vonogatta a vállát, hogy nem igazán tud ezzel mit kezdeni, vannak ilyen vírusok, legyőzte a kis immunrendszere, örülünk. Azóta se volt ilyen.)
Nekem most a fiam hetvegen hoemelkedeses volt(kedve jo),igaz o mar 14 honapos.meg ma sem vittem orvoshoz,mert egyebkent mas baja nem volt
Most kezd folyni az orra,ugyhogy holnap elviszem megnezetni.
Egy nap laz utan nem vinnem el semmikepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!