Más szerint is nagyrészt toxikus az ebben a topikban válaszadók többsége?
Sok esetben saját tapasztalat beszél belőlük, olykor hasznosabb dolgokat írnak, mint 1-1 letojom hozzáállású doki.
Másrészt van néhány anyajelölt, aki olyan debil kérdéseket tesz fel, hogy nem lehet higgadtan válaszolni. 🤷🏻♀️
Én imádom itt amúgy a poénos válaszokat is, pl segít-e a kutyafüle tea a teherbeesésben, a válaszoló pedig a szexuális érintkezést javasolja inkább. 😁
Biztosan lesznek olyanok, akik egyetértenek veled.
Nem tudom, hogyan számoltál, hogy arra juss, ez jellemző a válaszadók többségére, ami a kérdés vége felé már inkább csak "egyesek". Mindenesetre az itteni válaszadók folyamatos toxikusnak minősítését sem tartom kevésbé aggasztó tendenciának, sőt.
Itt igazi társadalmi képet kapsz. Dühös, ideges, gonosz, önértékelési zavaros, fellengzős....sorolhatnám estig. Az életben nem.megy semmire és itt nev nélkül kiadhatja az agresszióját. Lehet az életben egy szürke senki, de itt ő lehet a "valaki ", legalábbis azt hiszi.
Másrészről pedig sokszor a legértelmesebb válaszok vannak lepontozva vagy olyan akin látni tényleg ért a témához.
1el totál egyetértek.
En pl első terhességemnél (2018) itt több segitseget kaptam, mint a dokiktól. Sőt. 1x verzéssel mentem az ambulanciára, meg sem néztek, hazaküldtek. itt egy válaszoló tanacsára mentem el egy másik dokihoz, aki megmentette a terhességem kb. Mert az ambulancián leszartak, egy tapasztalt pedig leírta itt, hogy szerinte hematoma, ne kockáztassak.
Emellett igen. Vannak olyan kérdések, amikre pl nem lehet normálisan válaszolni. A kb "terhes vagyok, vehetek levegőt, vagy árt a babanak?" Kérdésekre aki higgadtan tud valaszolni, azt komolyan megtapsolom
Nem gondolnám, hogy toxikus valaszolók vannak. Csak pár kérdező agyatlan, igy ilyen reakciót váltanak ki
Nem csak itt. Anyukás csoportokban is ez megy (már kiléptem inkább az összesből), meg "élőben" is. Plusz a hozzá se lehet szólni, mert besértődik a semmin, és még te vagy a gonosz, hogy leírtad/elmondtad a tapasztalatodat. Szintén megtalálható ez a típus is itt. Tényleg egyre frusztráltabbak az emberek. Ide különösen járnak a név nélküliség miatt kiadni a belső feszültséget.
Ezzel párhuzamban viszont azt látom, hogy az értelmi szint is csökkent. Teljesen logikus, vagy egy kattintással megtalálható válaszért is kiírnak kérdéseket, az extra buta kérdésekről ne is beszéljünk, amire kb tényleg nem is érdemes normális választ írni.
Több ember van itt, persze hogy megnövekszik a degeneráltak aránya, mind kérdezőknél mind válaszadóknál.
Viszont tapasztalok egy olyan aggasztó dolgot, hogy nemcsak gyerekmentesek egyenesen gyerekgyűlölők osztogatnak gyereknevelési tanácsot, mivel abban a hitben vannak hogy egy hisztis 3 éves csak nincse rendesen megnevelve stb.
Nem tudom, mit láttál, én inkább azt látom, hogy a kérdező anyukák ahelyett, hogy az orvost kérdeznék, itt kérdeznek (vagy a már orvos által elmondottak helyett itt kérnek másodvéleményt), majd erre megkapják a legfelelősségteljesebb választ: forduljanak az orvosukhoz. Amire a kérdező besértődik.
Illetve ami még jellemző, hogy úgy szedetnek velük stimulálót, hogy a kutya nem nézi őket, na, ilyeneknél én is megírom - normális stílusban, és nem a kérdezőt hibáztatva, hanem az orvosát minősítve! -, hogy ez miért nem jó dolog.
A másik: olyan probléma van a kérdező terhességében, amivel 100-ból 99 nő pihenne, a kérdező meg így menne edzőterembe, stb. Ilyeneknél is én speciel személyes tapasztalat miatt merek hozzászólni. A lényeg a stílus. Nem mindegy, hogy írja meg az ember.
De aki kérdezőként a saját álláspontjára kér megerősítést, az a normális válaszokon is berág vagy ignorálja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!