Mi lesz ezekből a kisgyerekekből?
Figyelt kérdés
Ma a gyerekek nagy része tévével, telefonnal van leszedálva hogy ne sírjon, ne legyen láb alatt. Szóval hogy anyukának, apukának ne legyen gondja vele. Nyilván ennek meglesznek a hosszútávú hatásai. Mik lehetnek ezek?2023. jún. 8. 12:42
11/25 A kérdező kommentje:
Hát én sajnos mindenhol ezt látom. Gyermekorvosi rendelőben 10ből 9 gyerek kezében telefon. Utcán babakocsiba babánál telefon. Játszótéren a kisgyerek kezében telefon. Nyilván vannak infók a neten de mivel ennyire soha nem volt így "felnevelt" generáció ezért arról nincs semmi hogy mi lesz velük felnőttként, később
2023. jún. 8. 16:02
12/25 anonim válasza:
Azért pl az orvosi rendelőben az is odaadja, aki amúgy nem, mert ott mondjuk pont sokkal gazabb az ordító, rohangáló gyerek, nyugodtan órákat ülni a kicsik pedig kevés kivételtol eltekintve nem tudnak.
13/25 anonim válasza:
Orvosi rendelőt kár említeni, én nem szoktam a házon kívüo a fiam kezébe telefont nyomni, hogy azt nézze kivéve repülőn, vagy repülőtéren, illetve dokinál. Full stresszes beteg gyerekkel várakozni egy teljesen üres unalmas helyen, ahol ott kell ülni, nem lehet járkálni dolgokat mutogatni, mert bármikor behívhatnak. Ott szerintem fullra van létjogosultsága a telefonnak. Sőt, doki után csoki meg fagyi jár nálunk.
14/25 A kérdező kommentje:
Akkor biztos én vagyok az ufó hogy játékot meg könyvet viszek a dokihoz hogy megtanulja lekötni magát és nem a telefonnal szedálom
2023. jún. 8. 16:48
15/25 A kérdező kommentje:
De már legalább értem miért dicséri mindig a doki hogy milyen rendes gyerek
2023. jún. 8. 16:49
16/25 anonim válasza:
Mucikám itt egy buksi simi amiért megdícsérte az orvos a gyereked... megsúgom én is játékkal kezdtem,könyvvel,autóval stb de a rendelőben ez nem hat mert amint belépünk üvölt mint az állat az első oltása óta. Csak a mobil nyugtatja le, ez van. Játszótéren homokozó van, buszon mesekönyv,de rendelőben mobil. Az meg hogy megdícsérne-e valaki mert nyugis a gyerek magasról letojnám. Ettől nem lennék jobb szülő, ha neked ez a buksi simi kell akkor igen ügyi vagy amiért mobil nélkül üvölt( amúgy nem csak mákod van ,nyugis gyereket fogtál ki).
17/25 anonim válasza:
Na kihanemén.
Nem vagy ufó, se különleges, se speciális. Ahogy azok se akik telefonnal "szedálják" a gyereküket. Ilyenkor azért nyílik a bicska.
Az én fiamat is megdícseri mindig a doki, mégse verem itt a nyálam. Látszik hogy még nem kellett 5 órát várnotok a sürgősségin.
18/25 anonim válasza:
No kibujt a szog a zsakbol
Te is csak egy bezzeganya vagy ...
19/25 anonim válasza:
Tipikusan lenezel mas gyereket,mas szulot...csak te meg a gyereked vagytok a legjobbak.istenem de bunko vagy.
20/25 A kérdező kommentje:
Jah nem vagyok ufo csak egyből mucika meg bezzeg anya. Mert nem telefonozik a gyerek. Erről beszélek. Hogy már az a normális ha telefon meg tévé. Ha elmered mondani hogy te nem akkor jönnek a beszólások meg a fura nézések.
Nem kell a buksi simi. Csak annyit mondtam hogy megértem mostmár miért mond ilyet az orvos
2023. jún. 8. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!