Mi a véleményetek, kedves szülők?
és semmit sem ér, mint fegyelmezés, mert megszokják, a példát követni fogják. Biztos titeket is megcsaptak. Ez generációról generációra öröklődik" egyre durvább formában. Pozitiv megerősítéssel többre lehet elérni.
Egészséges gyerekeket szeretnétek nevelni ugye?
Nem vagyunk angyalok, ahogy a gyerekeink sem, de
VIGYÁZZATOK!
A rendszeres verés nem egy embet tett már lelki(!) nyomorékká.
Köszönöm a válaszokat!Látom,van aki félreértett,a gyermekeim nincsenek verve rendszeresen,azért ez túlzás,mert 1 pofon meg a rendszeres durva verés közt különbség van!A gyereket valóban nevelni kell és nem odacsapni,ezzel én is egyetértek,szóval többre megy az ember,mint ütéssel.Engem nem vertek a szüleim,néha 1-1 pofon elcsattant,ha megérdemeltem,de az én családi hátterem nem olyan,hogy állandóan ütlegelésnek lettem volna kitéve.A párom viszont elképzelhető hogy sokat kapott és ezt a családi mintát hozta magával és ő is ezt alkalmazza sajnos.Mi idén márciusban kezdtük újra a kapcsolatunkat,mert 1 évet külön voltunk és el is váltunk sajnos.Éppen ezért kellene a gyerekeit is jobban megbecsülni,mert tudja nagyon jól,milyen volt neki az az 1 év,amikor a gyerekeit csak 2 hetente láthatta 2 napot.
Tudom 1 apának szigorúbbnak kell lenni,mint 1 anyának-mi többet megengedünk a gyermekeinknek-de azt másképp is lehet,nem pofozkodással.Főleg,hogy kevés időt tölt a párom a gyerekekkel és annak az együtt töltött óráknak inkább felszabadult játékról kéne szólnia.
Mindenképp beszélnem kell vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!