Szerintetek melyik a legszebb név? Lepontozást nem szeretnénk, csak segítséget kérni és kedves szavakat.😊
Figyelt kérdés
Emma
Annaróza
Liliána
Noémi
Panka
Helka
Lotti
Nóra
Hanna
Dorina
Zorka
Luna
Kincső
Aisa
2023. máj. 28. 16:27
23/42 A kérdező kommentje:
Kedves 14es válaszoló!
Nekünk is a két nagymama neve, az egyik Anna a másik Róza nekünk is ezért tetszett meg.
És én pont nem tehetek róla hogy nekünk is ez tetszik és a nagymamákat így hívják.
2023. máj. 28. 20:45
24/42 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönjük a válaszát ❤️
2023. máj. 28. 20:45
25/42 anonim válasza:
Én is ismerek Anna Rózát, de ez tetszik a legjobban, így külön. Egyben nem adnám
26/42 anonim válasza:
Nekem is inkább külön tetszik. Ha egybe kapja, akkor is csak Annának vagy csak Rózának fogják szólítani.
27/42 anonim válasza:
Dorina nagyon tetszik, de a húgom, igy nem volt listás.
Noémi "csak" a 2.helyen futott be.
Nóra is szép név
A többi egyáltalán nem tetszik.
28/42 anonim válasza:
Emma, Noémi, Nóra szép. A többi nem tetszik. Egy része kutyanév, másik meg pl. Aisa- közkedvelt füstös körökben.
29/42 anonim válasza:
Emma, Zorka, Aisa, Hanna, Luna
30/42 anonim válasza:
Az Aisa böszmén hangzik.
Nekem egy török barátnőmnek ez a neve és az Ayse nem Aisa 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!