Anyukák! Hány forintnak kell fejenként lennie, hogy jogosult legyen a lányom ingyenebédre az oviba?
Figyelt kérdés
Az eset ma történt.Szokásos befizetés az oviba.Elöttem egy elég jó módú család.Kiderült ingyen eszik egyszem gyermekük.Hogy lehetséges ez?Én nem irigységből kérdezem,de én nem dolgozom,mert semmi munkalehetőségem nincs.A férjem egyedül dolgozik a családban.Kérem aki tud segítsen a válasszal.Ha jogosultak lennénk rá hol lehet elintézni.Előre is köszönöm!2010. okt. 11. 09:48
1/7 anonim 

válasza:

Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt kell igényelned!37.050.-/fő alatt kell,hogy legyen a jövedelmetek egy hónapban!
2/7 anonim 

válasza:

Ja!Önkormányzatnál kell kérni nyomtatványt!
3/7 anonim 

válasza:

Peóbáld meg elintézni, de ne húzd fel magad, ha nem sikerül. Én napokig ki voltam akadva, hogy egyetemen nem ítélték meg nekem a szoctámot. Pedig végignézve a többieken bőven jogosult lennék rá. De persze hogy is versenyezhetnék azzal, aki például előttem állt a sorban, csak a rajta lévő ruha került 100000 Ft-ba, ha nem többe (legdrágább, divatos márkák), és papíron 18000 Ft-ból élt. És kb az összes vállalkozócsemete ilyen, egyik szülő minimálbéres, a másik munkanélküli, persze csak papíron, naná, hogy minden támogatást ők kapnak meg :(
4/7 anonim 

válasza:

A jómódú család papíron biztos alacsony jövedelmet tudott igazolni...
Előfordul.
Egyébként 3 havi átlag jövedelem alapján számolják,még ennyit hozzátennék az előzőekhez.
5/7 anonim 

válasza:

A MÁK-nál kell kérned hatósági bizonyítványt a csp-ról!
1-2.
6/7 A kérdező kommentje:
A családi pótlék összegét is bele kell számolnom?
2010. okt. 11. 10:12
7/7 anonim 

válasza:

Igen!!Ilyenkor természetesen jövedelemnek számít:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!