Sikeres szülők szemével nem megdöbbentő látni hogy egyes szülők milyen körülményekre vállalnak gyerekeket?
Tehát hogy azok a szerencsétlen gyerekek már kisiskolásként nélkülöznek, soha egyetlen családi nyaralásuk nem lesz, ma már alapszintűnek számító dolgokat nem kapnak meg, talán még enni sem kapnak rendesen.
Arról már nem is beszélve milyen karrierlehetőségekkel indulnak így.
Épp a minap jegyezte meg egy 8 gyerekes anyuka az ovis csoportomba hogy fiatal vagyok még miért nem szülök még én is.Épp hozta be az ovisát az újszülött tesóval.
Na ott picit leszállt az agyam, de nem szóltam neki semmit,csak annyit hogy annyit szülök amennyit elbírok tartani. Gondolom vette anyuka a lapot mert gyorsan elkotrodott. 8 gyerek egy koszos putriba és nekem dirigál.
Két gyerekünk van,egy 9 éves és 1 eves
Valamelyik nap az egyik anyuka akinek van egy csomó gyereke(szám szerint 10,és egy évvel fiatalabb tőlem)
Azt mondta nekem,hogy jöhet a harmadik gyerek nem?
Mondom rohadtul nem,anyagilag és idegileg is elég a kettő
Megkérdeztem,neked lesz még?Hát,hogy biztos,mert ő már megszokta,hogy mindig terhes...oké,mondom te tudod.
Gyerekek koszosak,budosek,lényeg,hogy anyuka csillogó hajjal kikenve jár.
Putriban élnek,és csak azért szül,mert megszokta már,hogy mindig terhes...
A másik anyukatol megkérdeztem a múltkor,hogy mennyi idősek a gyerekek(két kicsi van neki,egy gyermekotthonban)nem tudta rá a választ...azt mondta nem tudja de talán 3 és 5 évesek ...és ilyenek szülnek...
14: ahogy írtam is. Tájékoztató kampányok, fogamzásgátlás olcsóbbá, de leginkább ingyenessé tétele.
Na én pont egy olyan faluban lakom, ahol a szülők kb 70%-a ilyen. Legyen csillivilli autó, mert az kell, de a gyerek télen is tutyiban vagy topánkában jár az oviba, mert csizmára/bakancsra nem jut. Vagy a másik kedvencem: anyuka jött a boltba vásárolni. Már nem tudom pontosan miket vett, de krumplit meg kólát biztos. Nem lett elég a pénze és inkább nem vitte el a krumplit, mert kólát muszáj venni.
M9st volt az ovis évzáró meg ballagás. Annyi volt az óvónők kérése, hogy csinos ruhában legyenek az ovisok a műsor alatt. Na ezt a szülők felének nem sikerült kivitelezni, sőt volt olyan szülő, aki picsagatyában jelent meg. De olyan szülő is, akinek úgy kellett telefonálni, mert szimplán elfelejtette, hogy évzáró és előbb kell menni a gyerekért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!